Ουλές μετά την καισαρική: Συμβουλές για την βελτίωση της εμφάνισής τους

Η ουλή της καισαρικής τομής, είναι ένα αδιαμφισβήτητο σύμβολο μητρότητας και θάρρους το οποίο μπορείς να διαχειριστείς και να βελτιώσεις -αν το θέλεις- με τη βοήθεια της Hansaplast.

Ουλές μετά την καισαρική: Συμβουλές για την βελτίωση της εμφάνισής τους

Πολλές μητέρες που έχουν γεννήσει τα μωρά τους με καισαρική τομή, αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη σχέση με την ουλή τους. «Τον πρώτο καιρό αφότου γέννησα, έλεγα πως το σημάδι της καισαρικής τομής δεν με ενοχλεί καθόλου, αφού το θεωρούσα “ενθύμιο” μητρότητας. 7 χρόνια μετά, δεν θα με πείραζε καθόλου να το δω να βελτιώνεται», λέει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, cool girl και μία από τις αγαπημένες μας παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση, η οποία γέννησε την πρώτη κόρη της με καισαρική τομή. Άλλες γυναίκες, ωστόσο, δεν είναι τόσο διαλλακτικές και θέλουν να βελτιώσουν άμεσα την ουλή τους. Για εκείνες, είναι ένα ίσως… ένα ανεπιθύμητο αναμνηστικό από αυτό που θεωρούν μια λιγότερο από ιδανική εμπειρία τοκετού.

Hansaplast2.jpg

Το ταξίδι της κάθε γυναίκας στην μητρότητα είναι αυστηρότατα προσωπικό. Το ίδιο ισχύει και για τα θέλω της. Το αν θέλεις να «εξαφανίσεις» τα σημάδια της καισαρικής ή αν προτιμάς να τα διατηρήσεις αναλλοίωτα ως «έμβλημα μητρότητας», είναι ένα θέμα που αφορά εσένα. Εμείς είμαστε εδώ μόνο για να σε βοηθήσουμε. Βλέπεις, ενώ οι ουλές είναι αναπόφευκτες μετά από μια καισαρική τομή, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να βελτιώσει την εμφάνισή τους. Αυτά θα εξετάσουμε σήμερα με τη βοήθεια της Hansaplast.

Η σωστή φροντίδα

Η σωστή φροντίδα και περιποίηση της ουλής, ακόμα και μετά την επούλωσή της, είναι πολύ σημαντική για την τελική της εμφάνιση. Επιπλέον, η προστασία της ουλής από τον ήλιο είναι εξαιρετικής σημασίας. Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να αλλοιώσει την εμφάνισή της και να την κάνει πιο σκούρα. Ακόμα και αν η δική σου ουλή βρίσκεται χαμηλά στην κοιλιά, σε σημείο που κρύβεται από το μαγιό, πρέπει να μην παραλείπεις το αντηλιακό.

Hansaplast3.jpg

Η φροντίδα Hansaplast

Η Hansaplast είναι η μάρκα που βρίσκεται πάντα κοντά σε εμάς και τους αγαπημένους μας. Φροντίζει τα μικροατυχήματά μας, επουλώνει τις πληγές μας και πλέον μας παρέχει την πλέον αποτελεσματική λύση για τις εμφανείς ουλές, όπως αυτή της καισαρικής. Χάρη στα καινοτόμα Επιθέματα Ανάπλασης Ουλών Hansaplast, η εμφάνιση της ουλής από καισαρική τομή μπορεί να βελτιωθεί αισθητά, να γίνει πιο απαλή, ήπια και επίπεδη. Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από τις 3 με 4 πρώτες εβδομάδες χρήσης των Επιθεμάτων Ανάπλασης Ουλών Hansaplast, ενώ ο προτεινόμενος χρόνος χρήσης είναι οι 8 συνεχόμενες εβδομάδες. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα Επιθέματα Ανάπλασης Ουλών Hansaplast τόσο αποτελεσματικά; Θα σου εξηγήσουμε.

Hansaplast5.jpg

Τι είναι τα Επιθέματα Ανάπλασης Ουλών Hansaplast

Πρόκειται, ουσιαστικά, για διακριτικά, διαφανή, αυτοκόλλητα επιθέματα από πολυουρεθάνη, σχεδιασμένα για να βελτιώνουν την ενυδάτωση του ουλώδους ιστού. Ταυτόχρονα, αυξάνουν την θερμοκρασία στον ιστό της ουλής, ενεργοποιώντας έτσι τη διαδικασία αναγέννησης της επιδερμίδας και στηρίζοντας την επαναδιαμόρφωση της ουλής. Κατά την εφαρμογή, τα Επιθέματα Ανάπλασης Ουλών Hansaplast επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει για μεγαλύτερη άνεση. Επίσης, μπορούν να κοπούν στο επιθυμητό μέγεθος για να καλύψουν τις ανάγκες σου. Είναι ανθεκτικά στο νερό και πολύ φιλικά προς την επιδερμίδα.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για επιθέματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες σου και όταν τα φοράς, δεν νιώθεις ότι έχεις κάτι επάνω στο δέρμα σου. Ξέρουμε όμως τι σκέφτεσαι… Τι είναι η πολυουρεθάνη και γιατί οι επιστήμονες στα εργαστήρια της Hansaplast επέλεξαν αυτό το υλικό;

Hansaplast4.jpg

Η πολυουρεθάνη και τα οφέλη της

Η πολυουρεθάνη χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην παραγωγή προϊόντων επαγγελματικής φροντίδας πληγών. Είναι ένα υλικό απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό, το οποίο μειώνει τις ανεπτυγμένες και διαμορφωμένες υπερτροφικές ή και χηλοειδείς ουλές. Σύμφωνα με έρευνα της Hansaplast, στην οποία συμμετείχαν 60 εθελοντές, ο συνολικός δείκτης εμφάνισης των ουλών στις οποίες χρησιμοποιήθηκε επίθεμα πολυουρεθάνης βελτιώθηκε κατά 33,7% σε 12 εβδομάδες. Συνολικά, τα επιθέματα πολυουρεθάνης έδειξαν μια, σημαντικά πιο έντονη, βελτίωση στην εμφάνιση των ουλών μετά από επιμελή χρήση και ήταν καθ’ όλα ανεκτά από το δέρμα.

Χώρος για νέες αναμνήσεις

Η εμφάνιση των ουλών της καισαρικής δεν είναι κάτι που απασχολεί όλες τις μανούλες. Κάποιες επιλέγουν να «γιορτάσουν» αυτό που συμβολίζει, άλλες δεν θέλουν να το θυμούνται. Σε κάθε περίπτωση, το πιο σημαντικό για κάθε μανούλα είναι να κάνει αυτό που την κάνει χαρούμενη και η Hansaplast είναι στο πλευρό της. Τα Επιθέματα Ανάπλασης Ουλών Hansaplast είναι έτοιμα να βοηθήσουν κάθε μητέρα να βελτιώσει την εμφάνιση της ουλής της, να δημιουργήσει χώρο για νέες αναμνήσεις που θα της θυμίζουν το υπέροχο ταξίδι στην μητρότητα.

Αναζήτησε τα Επιθέματα Ανάπλασης Ουλών Hansaplast online σε e-pharmacies, σε φυσικά φαρμακεία, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και χάρισε στον εαυτό σου μόνο το καλύτερο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved