Μαμά θηλάζει για πάνω από 7 χρόνια και το ποστ της είναι συγκινητικό

Έχει τέσσερα παιδιά και τα θήλασε όλα.

Μία Μαμά
Μαμά θηλάζει για πάνω από 7 χρόνια και το ποστ της είναι συγκινητικό

Η Alicia Freed είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτά πολλές φωτογραφίες μαζί τους θέλοντας να μοιραστεί με τους followers της αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα μαζί τους.

Σε ένα από τα ποστ της αναφέρεται στα χρόνια που θηλάζει αλλά και στην απόφαση της να μην κάνει άλλο παιδί. Είναι μια ειλικρινής εξομολόγηση που αξίζει να διαβάσετε:

«Είναι λίγο τρελό αν σκεφτεί κανείς ότι θηλάζω για 7 1/2 χρόνια.

Είχα ένα σύντομο διάλειμμα 6 μηνών μεταξύ του 3ου και του 4ου μωρού μας, αλλά ήμουν έγκυος και μοιραζόμουν το σώμα μου με κάποιον άλλο, οπότε αν το σκεφτεί κανείς για 8 χρόνια είτε ήμουν έγκυος, είτε θήλαζα ή και τα δύο μαζί.

Δύο από τα παιδιά μου θήλαζαν μέχρι να γεννηθεί ο επόμενος αδελφός τους!

Αποφασίσαμε ότι ο Boden θα είναι το τελευταίο μας μωρό, γεγονός που μας προκαλεί μια γλυκόπικρη γεύση. Το να είσαι μαμά είναι το καλύτερο ταξίδι που θα μπορούσα να ζητήσω. Λατρεύω την εγκυμοσύνη, τη γέννηση στο σπίτι, τα μωρά, το θηλασμό, τα μικρά παιδιά , το να τα βλέπω να μεγαλώνουν και να αναπτύσσονται.

Είναι καταπληκτικό.

Είναι οι καλύτεροι φίλοι μου.

Νιώθω ότι οι περισσότερες μαμάδες (και οι μπαμπάδες) ξέρουν πότε δεν θέλουν άλλο παιδί , αλλά εγώ δεν νιώθω καθόλου έτσι. Θα μπορούσα να έχω ακόμα 1 ή 2 παιδιά, αλλά αισθανόμαστε επίσης ευχαριστημένοι με την οικογένειά μας όπως είναι.

Εξακολουθούμε να θέλουμε να ταξιδεύουμε εύκολα, να μπορούμε να δίνουμε στα παιδιά μας όσο το δυνατόν περισσότερη ατομική προσοχή .

Είναι επίσης αρκετό δύσκολο να βάλω το σώμα μου ξανά σε μια διαδικασία νέας εγκυμοσύνης, παρόλο που μου αρέσει να είμαι έγκυος, είναι επίσης πολύ, πολύ δύσκολο. Η πρωινή αδιαθεσία και ο πόνος στα πλευρά δεν είναι καθόλου ανώδυνα. Πήρα αρκετά κιλά στις δύο τελευταίες εγκυμοσύνες μου και για να τα χάσω απαιτείται πολύς χρόνος, υπομονή και αφοσίωση.

Και επειδή για πολλά χρόνια ταλαιπωρήθηκα με το σώμα μου, θα ήταν πολύ ωραίο να το αφήσω να ξεκουραστεί και να το απολαύσω με λιγότερα κιλά.

Γι΄αυτό θα απολαύσω αυτές τις στιγμές με τον Boden, γιατί όλες οι πρώτες του φορές θα είναι για μας οι τελευταίες και θέλω χρόνο για να το αποδεχτώ…».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved