Γρήγορη δίαιτα: Πώς να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα (vid)

Οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε στη διατροφή και την καθημερινότητά σας για να χάσετε 10 κιλά σε 31 μέρες.

Γρήγορη δίαιτα: Πώς να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα (vid)

Κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα, μπορείτε να χάσετε με ασφάλεια έως και 10 κιλά σε ένα μόνο μήνα, επιτυγχάνοντας γρήγορα και εύκολα τους στόχους σας για απώλεια βάρους.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

Αυξήστε την αερόβια άσκηση

Η αερόβια άσκηση - επίσης γνωστή ως cardio - είναι ένας τύπος σωματικής δραστηριότητας που αυξάνει τον καρδιακό σας ρυθμό για να κάψει περισσότερες θερμίδες και να ενισχύσει την καρδιά και τους πνεύμονές σας.Η προσθήκη cardio στη ρουτίνα σας είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αυξήσετε γρήγορα την απώλεια βάρους. Eπιλέξτε το περπάτημα, το τζόκινγκ, την πυγμαχία, την ποδηλασία και το κολύμπι.

Μειώστε τους υδατάνθρακες

Η μείωση των υδατανθράκων είναι ένας άλλος απλός τρόπος να βελτιώσετε τη διατροφή σας και να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να απαλλαγεί από το περιττό βάρος. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μειώσετε την πρόσληψη επεξεργασμένων υδατανθράκων καθώς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και χαμηλές θρεπτικές ουσίες. Για καλύτερα αποτελέσματα, αντικαταστήστε το λευκό ψωμί και τα δημητριακά με προϊόντα ολικής άλεσης όπως κινόα, βρώμη, καστανό ρύζι και κριθάρι.

Ξεκινήστε να μετράτε θερμίδες

Για να χάσετε βάρος, πρέπει να καίτε περισσότερες θερμίδες από ό, τι καταναλώνετε, είτε μειώνοντας την πρόσληψη θερμίδων είτε αυξάνοντας την καθημερινή σωματική σας δραστηριότητα.

Προσοχή στα ροφήματα

Η σόδα, ο χυμός και τα ενεργειακά ποτά περιέχουν συχνά ζάχαρη και επιπλέον θερμίδες που μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση του βάρους με την πάροδο του χρόνου.Αντίθετα, το νερό θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε προσωρινά το μεταβολισμό για να μειώσετε την κατανάλωση θερμίδων και να αυξήσετε την απώλεια βάρους.

Τρώτε πιο αργά

Τρώγοντας αργά μειώνετε την πρόσληψη επιπλέον θερμίδων αφού η ποσότητα του φαγητού είναι κανονική ή και λιγότερη.

Αυξήστε τις φυτικές ίνες

Η αύξηση της κατανάλωσης φυτικών ινών έχει συνδεθεί με μειώσεις τόσο στην πρόσληψη θερμίδων όσο και στο σωματικό βάρος.

Επιλέξτε πρωϊνό πλούσιο σε πρωτεΐνες

Ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνη σας χορταίνει, σας δίνει ενέργεια και παράλληλα βοηθάει στη μείωση του σωματικού βάρους και του λίπους της κοιλιάς.
Η βρώμη, το γιαούρτι, τα αυγά, το τυρί cottage και το φυστικοβούτυρο είναι μερικές βασικές τροφές που μπορείτε να εντάξετε στο πρωινό σας.

Κοιμηθείτε σωστά

Η τήρηση ενός προγράμματος ύπνου είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για την επιτυχή απώλεια βάρους , ειδικά εάν προσπαθείτε να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα. Δοκιμάστε να κοιμηθείτε για τουλάχιστον 7-8 ώρες κάθε βράδυ ελαχιστοποιώντας τις περισπασμούς.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς θα καταφέρετε κι εσείς να χάσετε έως και 10 κιλά σε ένα μήνα.




Πηγή: healthline.com


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved