Πόσο καιρό πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ πριν επισκεφθώ κάποιον ειδικό;

Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς.

Πόσο καιρό πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ πριν επισκεφθώ κάποιον ειδικό;
Bigstock

Εάν ανησυχείτε για τα επίπεδα γονιμότητας , δεν χρειάζεται να περιμένετε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να δείτε έναν/μία γιατρό. Το άγχος μπορεί να έχει πολύ αρνητικό αντίκτυπο στο σώμα σας, επομένως δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αναζητήσετε απαντήσεις και συχνά επιβεβαίωση.

Εάν θέλετε να μείνετε έγκυος τώρα και νιώθετε ανήσυχη, η επίσκεψη σε έναν ειδικό είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ο χρόνος μπορεί να είναι ουσιαστικός, ειδικά αν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα από ένα μωρά μακροπρόθεσμα.

Εάν προσπαθείτε να συλλάβετε εδώ και 6-12 μήνες και δεν είστε ακόμη έγκυος (κλίνοντας προς το όριο των 6 μηνών εάν είστε άνω των 35 ετών), συνιστάται οπωσδήποτε να επισκεφτείτε έναν ειδικό .

Σιγουρευτείτε πως έχετε βρει κάποιον ή κάποια γιατρό του οποίου η ομάδα δίνει μεγάλη αξία τόσο στον χρόνο όσο και στην ηρεμία σας.

Μερικές φορές το να ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα μειώνει το άγχος και στη συνέχεια θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε με αυτοπεποίθηση να προσπαθείτε φυσικά.

Πηγή: womenshealthmelbourne.com.au

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved