Γιορτινό smoothie γονιμότητας

Είναι νόστιμο, θρεπτικό και ενισχύει την γονιμότητα.

Γιορτινό smoothie γονιμότητας

H Dr. Jenni Blossom μοιράστηκε τη συνταγή για ένα εορταστικό smoothie γονιμότητας. Είναι εορταστικό γιατί έχει κόκκινο χρώμα και μπορείτε να το φτιάξετε την περίοδο των γιορτών ώστε να αποφύγετε το αλκοόλ και φυσικά να ενισχύσετε τη γονιμότητά σας.

Πολλές είναι οι γυναίκες που πιστεύουν ότι η υγιεινή διατροφή μπορεί να συμβάλει στη σύλληψη ενός μωρού γρηγορότερα από ό,τι συνήθως και γι' αυτό τα smoothies που είναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά είναι διαδεδομένα και ιδανικά την περίοδο που ένα ζευγάρι προσπαθεί να αποκτήσει παιδί.

Δυναμωτικό και νόστιμο smoothie με ρόδι.

Bigstock

Ποια τα υλικά;

Κατεψυγμένα ανάμεικτα μούρα: Εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών, βιταμινών και αποδεικνύεται ότι είναι αντιφλεγμονώδη, προετοιμάζοντας το έδαφος για το ωάριο.

Γύρη μελισσών (*μην την καταναλώνετε εάν έχετε αλλεργία στις μέλισσες): Βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, είναι γεμάτη βιταμίνες + μέταλλα και βοηθά στην ενίσχυση της σύλληψης.

Κατεψυγμένες μπανάνες: Πλούσιες με βιταμίνη C, B6, κάλιο, φυτικές ίνες, φυλλικό οξύ και άλλα συστατικά υψηλής θρεπτικής αξίας οι μπανάνες βοθούν στη ρύθμιση των ορμονών και στη σύλληψη.

Σπανάκι: Ψευδάργυρος, φυλλικό οξύ, σίδηρος, αντιοξειδωτικά είναι μερικά από τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο σπανάκι και που βοηθούν στην υποστήριξη του σώματος και του αναπαραγωγικού συστήματος της γυναίκας!

Βούτυρο αμυγδάλου: Εξαιρετική επιλογή για ωμέγα-3 λιπαρά οξέα! Το βούτυρο αμυγδάλου βοηθά στην ανάπτυξη του εγκεφάλου (και του μωρού σας!).

Αλεσμένος λιναρόσπορος: Άλλη μια εξαιρετική πηγή ωμέγα-3!

Σκόνη σπιρουλίνας: Μια πηγή ενέργειας, βιταμινών και μετάλλων που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την προετοιμασία του σώματός σας για την κύηση.

Δείτε την ακριβή δοσολογία και πώς θα φτιάξετε το smoothie στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved