Έμεινε έγκυος και το ανακοίνωσε με αυτή τη συγκινητική φωτογραφία

Μια εικόνα που κρύβει μέσα της χιλιάδες λέξεις.

Έμεινε έγκυος και το ανακοίνωσε με αυτή τη συγκινητική φωτογραφία

Υπάρχουν αρκετές εικόνες που περνούν αδιάφορα από μπροστά σας και που σίγουρα προσπερνάτε χωρίς κανένα ενδιαφέρον, όμως υπάρχουν και εκείνες οι εικόνες, όπως αυτή που δημοσίευσε μια νεαρή γυναίκα στον λογαριασμό της, που κρύβουν μέσα τους δυνατές ιστορίες και έντονα συναισθήματα.

Η Courtney με αυτή τη φωτογραφία δείχνει όλες τις ενέσεις των εξωσωματικών που είχε κάνει όλα αυτά τα δέκα χρόνια και ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης ανακοινώνοντας ότι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά, δίνοντας ελπίδα σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μαμάδες.

Πρόκειται για μια γυναίκα που πάλευε για αρκετά χρόνια με την υπογονιμότητα και επιτέλους κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Κάτω από την ανάρτησή της έγραψε:


https://www.instagram.com/p/CHgPI7AB9Wb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Τι μακρύ ταξίδι ήταν και τι ταξίδι θα συνεχίσει να είναι;

Μας είχαν πει ότι η εξωσωματική γονιμοποίηση ήταν η καλύτερη ευκαιρία να αρχίσουμε την οικογένειά μας, αλλά και η πιο δύσκολη.

Όλες οι ενέσεις ήταν επώδυνες.

Οι 10 εξωσωματικές ήταν ακόμη πιο δύσκολες και οι 5 αποβολές οι χειρότερες.

Είναι τρελό πόσες δοκιμασίες περάσαμε και αντιμετωπίσαμε και ποτέ δεν γνωρίζαμε πόση δύναμη κρύβαμε μέσα μας και πόσο δυνατοί μαχητές ήμασταν μέχρι που τις αντιμετωπίσαμε.

Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα περιπέτεια της ζωής που μας περίμενει. Το αγόρι μας θα γεννηθεί τον Μάιο του 2021!".

Η φωτογραφία αυτή είναι μία από τις πολλές που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και που δείχνει πόσο δύσκολη είναι η μάχη που δίνουν οι γονείς που έρχονται αντιμέτωποι με την υπογονιμότητα και τις εξωσωματικές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved