DIY ιδέες διακόσμησης για το εφηβικό κοριτσίστικο δωμάτιο (vid)

Ενθαρρύνεται την έφηβη κόρη σας να περάσει δημιουργικό χρόνο φτιάχνοντας διακοσμητικά για το δωμάτιό της.

DIY ιδέες διακόσμησης για το εφηβικό κοριτσίστικο δωμάτιο (vid)

Τα παιδιά στην εφηβεία συνήθως βαριούνται, δεν βρίσκουν εύκολα κάτι να τα ενδιαφέρει, παίζουν όλη τη μέρα με το κινητό! Αυτή είναι μια εικόνα που οι γονείς δεν θέλουμε να βλέπουμε και προσπαθούμε να τους κεντρίσουμε το ενδιαφέρον να αναπτύξουν δημιουργικές δραστηριότητες.

Σε ένα έφηβο κορίτσι θα μπορούσατε να προτείνετε να φτιάξει μόνη της ή με τις φίλες της διακοσμητικά αντικείμενα για να ανανεώσει το δωμάτιό της. Τα υλικά που θα χρειαστεί είναι πολύ απλά και οι ιδέες για χρηστικά και άλλα αντικείμενα πολλές.

Για τα παράδειγμα με τσόφλια αυγών μπορεί να φτιάξει μοναδικά κηροπήγια. Προτρέψτε την να μην πετάει τα καπάκια από τα πλαστικά μπουκάλια νερού, που πίνει στο σχολείο ή την προπόνηση, γιατί με αυτά μπορεί να φτιάξει ένα όμορφο μπουκέτο από λουλούδια και να διακοσμήσει μια γωνία του γραφείου της. Με τα πλαστικά μπουκάλια, ύφασμα, αφρολέξ και κόλα σιλικόνης φτιάξτε ένα πολύ ωραίο διακοσμητικό σκαμπό. Όσο για τα κοσμήματά της το έφηβο κορίτσι σας μπορεί να φτιάξει τη δική του κοσμηματοθήκη από μια… καρύδα!

Αυτές και πολλές άλλες ιδέες μπορείτε να βρείτε στο video.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved