Ιδέες για να διακοσμήσετε το δωμάτιο των διδύμων σας (pics)

Τα δίδυμά σας θα μοιραστούν το ίδιο δωμάτιο; Σας έχουμε μερικές πολύ ωραίες ιδέες!

Ιδέες για να διακοσμήσετε το δωμάτιο των διδύμων σας (pics)

Εκτός από τον χώρο της… κοιλιάς σας που μοιράζονταν για 9 μήνες τα δίδυμά σας θα συνεχίσουν να μοιράζονται τον ίδιο χώρο και όταν έρθουν στο σπίτι σας.

Το να ετοιμάσετε ένα δωμάτιο για δύο παιδιά μπορεί να σας φαίνεται μεγάλος πονοκέφαλος αλλά αν ακολουθήσετε μερικές απλές συμβουλές δεν θα είναι.

  • Δώστε μεγάλη σημασία στο να εκμεταλλευτείτε έξυπνα τον χώρο σας και τις δυνατότητές του όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι.
  • Εστιάστε στη λειτουργικότητα και όχι στην ποσότητα.
  • Φροντίστε από νωρίς, από μωρά, να οριοθετήσετε νοητά τον χώρο του καθενός παιδιού (με τις χρωματικές επιλογές, κάποιο παραβάν ή κουρτίνα, με κάποιο έπιπλο ενδιάμεσα στα κρεβάτια τους) κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο καθώς μεγαλώνουν.
  • Φροντίστε να έχετε πολλούς αποθηκευτικούς χώρους στους οποίους, ειδικά όταν είναι μωρά, θα πρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση. Επίσης μην ξεχάσετε να βάλετε στο δωμάτιο και ένα βοηθητικό κάθισμα – πολυθρόνα για εσάς. Τους πρώτους μήνες θα σας φανεί πολύ χρήσιμη!

Δείτε στην gallery ιδέες διακόσμησης παιδικών δωματίων που μοιράζονται δίδυμα και προσαρμόστε τις στις δικές σας ανάγκες.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #twinsroom

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved