DIY εξώφυλλα για τα τετράδια των παιδιών – Ιδέες για αγόρια και κορίτσια

Φτιάξτε τα δικά σας εξώφυλλα στα σχολικά τετράδια και κάντε την ώρα του διαβάσματος και του μαθήματος ακόμα πιο διασκεδαστική.

DIY εξώφυλλα για τα τετράδια των παιδιών – Ιδέες για αγόρια και κορίτσια
Bigstock

Τα σχολεία άνοιξαν, οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία και μικροί-μεγάλοι προσαρμοζόμαστε σε μία νέα καθημερινή ρουτίνα με υποχρεώσεις, πρωινό ξύπνημα, διαβάσματα και εξωσχολικές δραστηριότητες.

Αυτή είναι η δεύτερη εβδομάδα μαθημάτων και τα παιδιά μπαίνουν σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα. Τα σχολικά είδη, ήδη τα έχετε προμηθευτεί, ωστόσο σε κάποια από αυτά μπορείτε να βάλετε και τη δική σας πινελιά. Στο παρελθόν σας είχαμε δείξει πώς να φτιάξετε διακοσμητικά για τα μολύβια και τα στυλό. Σήμερα, θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε αυτοσχέδια εξώφυλλα για τα τετράδια παρέα με τα παιδιά. Οι ιδέες είναι πολλές και δεν θα χρειαστείτε παρά ελάχιστα υλικά, διάθεση και φαντασία.

Εξώφυλλα τετραδίων με γεωμετρικά σχέδια

Αυτά τα εξώφυλλα μπορείτε να τα φτιάξετε πανεύκολα χρησιμοποιώντας μόνο μαρκαδόρους και χαρτί. Είναι all-time-classic και έχουν έντονα χρώματα που αρέσουν στα παιδιά.

Εξώφυλλα τετραδίων για μικρά και μεγάλα παιδιά

Στο βίντεο του Ventuno Art που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ιδέες για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών. Δικό μας αγαπημένο; Το τετράδιο καμηλοπάρδαλη που έχει και ιδιαίτερη υφή. Θα το δείτε στο 7:04

Εξώφυλλα τετραδίων για εφήβους

Εξίσου όμορφα αλλά πιθανά για παιδιά λίγο μεγαλύτερης ηλικίας είναι τα εξώφυλλα που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. Τέσσερις ιδέες minimal, αλλά ιδιαίτερες. Μπορούν να τα φτιάξουν και τα παιδιά που έχουν έφεση στη ζωγραφική, και μάλιστα θα απολαύσουν την όλη διαδικασία πάρα πολύ.

Η Μεγάλη Μέρα: Δείτε περισσότερα άρθρα στο back to school αφιέρωμα του Mothersblog.gr και... καλή αρχή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved