Φτιάξτε βρώσιμο slime με marshmallows και τρία ακόμα υλικά (βίντεο)

  • Τι είναι τα slimes;
  • Πώς θα φτιάξετε βρώσιμα slimes με τέσσερα υλικά;
Φτιάξτε βρώσιμο slime με marshmallows και τρία ακόμα υλικά (βίντεο)

Κυριακή σήμερα, και τι καλύτερο από το να περάσετε την ημέρα διασκεδάζοντας και δημιουργώντας με τα παιδιά; Για αυτό και βρήκαμε για εσάς μία πανεύκολη συνταγή για slime που είναι μάλιστα και βρώσιμο. Ας ξεκινήσουμε όμως με τα βασικά.

Τι είναι τα slimes;

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε ήδη από τα παιδιά σας, τα slimes είναι οι γλίτσες, οι γνωστές δηλαδή σε εμάς τους μεγαλύτερους, χλαπάτσες. Πρόκειται για μία πολύ μαλακή ζύμη που αφήνει στο χέρι την αίσθηση της υγρασίας. Τα παιδιά του δημοτικού τα λατρεύουν και σίγουρα θα κατενθουσιαστούν με αυτήν τη δραστηριότητα.

slime sintages

Πώς θα φτιάξετε βρώσιμα slimes με τέσσερα υλικά;

Στο παρελθόν σας έχουμε δείξει εδώ στο Mothersblog.gr, διάφορες συνταγές για slimes με βόρακα, χωρίς βόρακα, με απορρυπαντικό ρούχων, κόλλα κ.α. Μέχρι σήμερα όμως δεν σας έχουμε δείξει πώς να φτιάξετε βρώσιμα slimes που το παιδί μπορεί να βάλει στο στόμα του χωρίς να πάθετε πανικό.

Θα χρειαστείτε:

  • marshmallows
  • ελαιόλαδο
  • χρώμα ζαχαροπλαστικής
  • corn flour

Πώς θα το φτιάξετε:

Βάλτε τα marshmallows σε ένα γυάλινο μπολ και προσθέστε ένα σφηνάκι ελαιόλαδο. Ζεστάνετε το μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων για τριάντα δευτερόλεπτα, προσθέστε το χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατέψτε με ένα κουτάλι.

Σε ένα ρηχό πιάτο ρίξτε λίγο corn flower, ρίξτε από πάνω το περιεχόμενο του μπολ, προσθέστε λίγο corn flower από πάνω και ανακατέψτε με τα χέρια. Έτοιμο!

Δείτε αναλυτικά τη διαδικασία και στο παρακάτω βίντεο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved