Slime (σλαιμ) - 3+2 συνταγές για να διαλέξετε την πιο εύκολη

To καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί οι καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Slime (σλαιμ) - 3+2 συνταγές για να διαλέξετε την πιο εύκολη

Μία από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες είναι και τούτη εδώ που θα σας δείξουμε σήμερα. Πώς θα φτιάξετε ένα πετυχημένο slime (σλάιμ) είτε εσείς είτε το παιδί σας που θέλει διακαώς να πετύχει το σλάιμ που είδε στο Υoutube.

Όσοι έχετε παιδιά στο δημοτικό ΣΙΓΟΥΡΑ έχετε αποπειραθεί να φτιάξετε κάποιο slime. Όσοι έχετε μικρότερα παιδιά κατά πάσα πιθανότητα να το ακούσετε σε μερικά χρονάκια, οπότε καλό θα είναι να πειραματιστείτε, να το φτιάξετε, ώστε να είστε «μπροστά» τη στιγμή που θα ακούσετε τα παιδιά σας να σας ζητούν «Μαμά, θέλω να φτιάξω σλαιμ!».

Οι συνταγές και οι τεχνικές είναι πολλές και στο Youtube υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο που δείχνουν πώς να τα φτιάξετε. Με βόρακα, χωρίς βόρακα, με υγρό απορρυπαντικό ρούχων, με κόλλα, χωρίς κόλλα, με γκλίτερ, με χρώμα, με νερό, με οδοντόκρεμα κ.λ.π..

Εμείς μαζέψαμε τις πιο τέλειες συνταγές και σας τις προτείνουμε. Ίσως να βρείτε κάποια πιο εύκολη και κάποια πιο δύσκολη στην παρασκευή της. Όπως και να έχει ένα μόνο είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί, κάποια από αυτές θα σας πετύχει (είναι να το έχεις και στο χέρι, εμείς δεν πετύχαμε τα παρακάτω slime με την πρώτη φορά).

Γκλιτερένιο σλάιμ

Υλικά που θα χρειαστείτε για να τη φτιάξετε:

  • 1 κούπα νερό
  • 1 κ.τ.γ βόρακα (διαλύστε το σε 1/3 κούπας νερό)
  • 180 γραμ. κόλλα με γκλίτερ

Πώς θα τη φτιάξετε; Δείτε τον τρόπο στο βίντεο που ακολουθεί:



Αφράτο σλάιμ ΧΩΡΙΣ βόρακα

Οι περισσότερες συνταγές έχουν κόλλα χειροτεχνίας και βόρακα. Τι γίνεται όμως, όταν δεν έχει μια μαμά βόρακα (μπορείτε να τον βρείτε εύκολα στα φαρμακεία); Απλά ψάχνει για συνταγές που δεν περιέχουν βόρακα.

Δείτε τρεις διαφορετικές στο βίντεο που ακολουθεί:



Σλάιμ με κόλλα και υγρό απορρυπαντικό ρούχων

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι κόλλα και υγρό απορρυπαντικό ρούχων. Εύκολο έτσι. Να, πώς θα τη φτιάξετε



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved