Δεκαπέντε διασκεδαστικά παιχνίδια για παιδιά με μολύβι και χαρτί (vid)

Παιχνίδια που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους. 

Δεκαπέντε διασκεδαστικά παιχνίδια για παιδιά με μολύβι και χαρτί (vid)

Όταν έχετε περάσει περίπου 1,5 μήνα στο σπίτι με τα παιδιά, είναι βέβαιο ότι δοκιμάσετε σχεδόν τα πάντα ως προς την ψυχαγωγία και την απασχόλησή τους.

Κάνατε κατασκευές, τραγουδήσατε, χορέψατε, μαγειρέψατε. Επίσης φτιάξατε παζλ, ζωγραφίσατε, κάνατε πειράματα, φυτέψατε μέχρι και λουλούδια.

Η λήξη των περιοριστικών μέτρων προσφέρει μια διέξοδο καθώς πλέον μπορείτε να βγαίνετε έξω – τηρώντας πάντα τις αποστάσεις- όμως και πάλι ο χρόνος που περνάτε με τα παιδιά στο σπίτι είναι αρκετός αφού τα σχολεία είναι κλειστά.

Όμως η διασκέδαση στο σπίτι μπορεί να είναι πολύ πιο απλή και εύκολη. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μολύβι και χαρτί.

Έχετε δοκιμάσει για παράδειγμα να παίξετε κρεμάλα ή τρίλιζα; Αν δεν τα γνωρίζουν αυτά τα παιχνίδια τα παιδιά σας είναι ευκαιρία να τους τα μάθετε.

Όπως και τις τελίτσες αλλά και τα τετραγωνάκια. Εκτός από το μολύβι και το χαρτί, θα χρειαστείτε επίσης ζάρια καθώς και έναν χάρακα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί διασκεδαστικά παιχνίδια που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τα παιδιά:© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved