«Μάγια η μέλισσα»: Η αγαπημένη μας μελισσούλα σε θεατρική διασκευή για παιδιά

  • Πού: Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Αθήνα)
  • Πότε: Κυριακές 12 & 19/5 – Ώρα: 17:00
«Μάγια η μέλισσα»: Η αγαπημένη μας μελισσούλα σε θεατρική διασκευή για παιδιά

Η παράσταση είναι ιδανική για όλους τους γονείς που κρατάμε τη «Μάγια μέλισσα», τα τραγούδια και τις σκανταλιές της ακόμα στις καρδιές μας και μια καλή ευκαιρία να τη γνωρίσουμε και στα παιδιά μας.

Η Μάγια η Μέλισσα εμφανίστηκε στην τηλεόραση σαν παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων ιαπωνικής παραγωγής από το 1975 έως το 1980. Η σειρά βασίστηκε στο γερμανικό παραμύθι Die Biene Maja, το οποίο γράφτηκε το 1912. Η σειρά προβλήθηκε και στην Ελλάδα από την ΕΡΤ και ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς από το 1979 έως το 1982 και από το 2001 έως και το 2015.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Μάγια είναι μια μελισσούλα που της αρέσει η περιπέτεια. Γι’ αυτό θέλει να εγκαταλείψει την κυψέλη και να ζήσει ελεύθερη. Στην προσπάθειά της να πείσει το στενό της φίλο Βίλλυ να φύγουν μαζί, σπάει κατά λάθος την κυψέλη. Πρέπει να βρει τρόπο να τη φτιάξει πριν επιστρέψουν οι μέλισσες. Ο σοφός Φλιπ, θα της δώσει τη λύση και η περιπέτεια ξεκινά. Η μικρή Μάγια καλείται να βρει τρία υλικά. Πρώτος σταθμός σ’ αυτήν τη μεγάλη αποστολή είναι ο Μπεν. Στην κοπριά του κρύβεται το ένα υλικό. Δεύτερος σταθμός η Βεατρίκη. Θα χρειαστούν την βοήθειά της για να τους οδηγήσει στην αποθήκη της χρυσόσκονης των πεταλούδων. Τελευταίος και δυσκολότερος σταθμός είναι η Θέκλα η αράχνη. Αφού ξεπεράσουν το εμπόδιο να γίνουν η τροφή της, πρέπει να την πείσουν να συνεργαστεί μαζί τους και να τους δώσει τον ιστό της. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού η Μάγια επικαλείται τη βοήθεια των παιδιών.

Μια τεράστια μπάλα κοπριάς που θα περάσει από όλους τους θεατές, ένα τύμπανο και πολλές εκπλήξεις θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους μαγικά με τη Μάγια. Ένας ύμνος στην πραγματική φιλία, στη δύναμη της συνεργασίας και στην αγάπη για το περιβάλλον.

Η Μάγια η Μέλισσα όμως δεν προσφέρει μόνο μια θεατρική παράσταση . Πριν την παράσταση κατά την είσοδο σας στο θέατρο θα σας υποδέχονται οι Μασκότ της Μάγιας και του αγαπημένου της φίλου Βίλλυ για φωτογραφίες και Μελισσο-face painting.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΜΑΓΙΑ - Νάντια Αντωνίου

ΒΙΛΛΥ - Αντώνης Ζιώγας

ΦΛΙΠ - Γιώργος Μαύρος

ΜΠΕΝ- Κώστας Καραμουσάλης

ΒΕΤΡΙΚΗ - Ζωή Πανταζή

Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός

Κείμενο: Νίκος Λημνιός-Αντώνης Ζιώγας

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ - Προπώληση: 10 ευρώ - Ανέργων: 8 ευρώ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved