Εύκολα πειράματα για παιδιά εμπνευσμένα από το Halloween

Πειράματα που θα ενθουσιάσουν τα μικρά σας. 

Εύκολα πειράματα για παιδιά εμπνευσμένα από το Halloween

Επτά Halloween πειράματα που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά.

Bigstock

Τα τελευταία χρόνια το Halloween γιορτάζεται κατά κόρον και στη χώρα μας και πιο πολύ από όλους το λατρεύουν τα παιδιά: σκαλίζουν κολοκύθες, φτιάχνουν spoοky κατασκευές, ενιότε μεταμφιέζονται.

Στο Mothersblog.gr σας έχουμε ετοιμάσει ένα ολόκληρο αφιέρωμα με χειροτεχνίες, συνταγές και πολλές ακόμα ιδέες για να γιορτάσετε κι εσείς το Halloween για τα παιδιά. Σήμερα σας έχουμε μία ακόμα πρόταση: πειράματα Halloween που θα ενθουσιάσουν τα μικρά σας.

Τα πειράματα είναι μία διασκεδαστική και ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά και κάμποσα από αυτά μπορείτε να τα κάνετε στο σπίτι με απλά υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι.

Πειράματα Halloween για παιδιά

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε πειράματα εύκολα και διασκεδαστικά.

Στο πρώτο θα δείτε τρία πειράματα με υλικά όπως: μαγειρική σόδα, ξύδι, νερό, ελαιόλαδο και αλεύρι. Τα χρώματα ζαχαροπλαστικής είναι φυσικά απαραίτητα για το fun στοιχείο, όπως και τα Halloween διακοσμητικά.

Στο δεύτερο βίντεο ο μπαμπάς Surgei μας δείχνει τέσσερα πειράματα που δοκίμασε με τους γιους του: τα τερατάκια στο χάρτινο ποτήρι, το πείραμα με το κερί και το γυάλινο ποτήρι, τα σκουληκάκια που κουνιούνται στο νερό και οι κινούμενοι σκελετοί.

Το καθε ένα ενδιαφέρον τόσο ως προς το αποτέλεμα, όσο και ως προς τη διαδικασία.

Αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved