Halloween baby shower: Ιδέες για τη διακόσμηση και τον μπουφέ

Προτάσεις για να οργανώσετε ένα Halloween baby shower πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο.

Halloween baby shower: Ιδέες για τη διακόσμηση και τον μπουφέ

Το baby shower πάρτι διοργανώνεται τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης και παρότι είναι ένα αμερικάνικο έθιμο, τα τελευταία αρκετά χρόνια είναι πολύ δημοφιλές και στην Ελλάδα. Είθισται να διοργανώνεται από φίλες της μαμάς και τα έχει όλα: μπουφέ, ιδιαίτερη διακόσμηση, τούρτα και δώρα για το νέο μέλος της οικογένειας.

Οι επιλογές για το θέμα του πάρτι ποικίλουν. Για τις μαμάδες που κάνουν το baby shower πάρτι τους τον Οκτώβρη, πάντως, μία επιλογή είναι και το θέμα Halloween.

Baby shower με θέμα το Halloween

Φαντασματάκια, κολοκύθες, spooky φιγούρες και γήινα χρώματα είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν και αυτά είναι και η βασική πηγή έμπνευσης για τον μπουφέ, την τούρτα και τη διακόσμηση του baby shower πάρτι.

Μπουφές

Στα baby shower ο μπουφές περιλαμβάνει κυρίως γλυκιές λιχουδιές όπως cupcakes, μπισκότα, cake pops. Στο Instagram βρήκαμε ιδέες για baby shower Halloween treats που εκτός από νόστιμα είναι και πολύ εντυπωσιακά.

Μπισκότα με ζαχαρόπαστα

https://www.instagram.com/p/Cyf0PNEOVhn/
https://www.instagram.com/p/CyeIK8pO2oS/

Cake pops

https://www.instagram.com/reel/CyFqP5UqNSq/

Donuts

https://www.instagram.com/reel/Cx_GfpDs6gG/

Cupcakes

https://www.instagram.com/p/CyhTeOwvKz4/
https://www.instagram.com/p/Cwz3d4oOERv/

Τούρτα

Οι τούρτες Halloween καλύπτουν όλα τα γούστα. Μπορείτε να επιλέξετε τούρτες πολυώροφες, πιο μίνιμαλ, πορτοκαλί, ασπρόμαυρες, λίγο ή πολύ spooky.

https://www.instagram.com/p/CxlTYaquAYL/
https://www.instagram.com/p/Cx2NJELMX6i/

Διακόσμηση

Τα μπαλόνια είναι must και τι πιο Halloween εάν είναι σε αποχρώσεις του κόκκινου ή του πορτοκαλί. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τον χώρο με κολοκύθες και άλλα Halloween διακοσμητικά.

https://www.instagram.com/p/CydejhhtFD_/
https://www.instagram.com/p/CUyMJ36vCXR/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved