Πώς θα σκαλίσετε κολοκύθες για το Halloween (vid)

plus διαφορετικά σχέδια για να χαράξετε το πρόσωπο

Πώς θα σκαλίσετε κολοκύθες για το Halloween (vid)

Παιδιά σκαλίζουν κολοκύθες για το Halloween

Bigstock

Το Halloween τα τελευταία χρόνια έχει έρθει στις ζωές μας και τα παιδιά θέλουν να το γιορτάζουν, να διακοσμούν το σπίτι τους, να ντύνονται τρομακτικά και φυσικά να φτιάχνουν και να τρώνε λιχουδιές.

Αυτή την περίοδο υπάρχει και το αμερικάνικο έθιμο με το σκάλισμα της κολοκύθας. Σίγουρα το έχετε δει και σίγουρα για να διαβάζετε αυτή τη στιγμή το άρθρο πρόκειται να σκαλίσετε κολοκύθες μαζί με τα παιδιά σας.

Οι κολοκύθες είναι ένα χαρακτηριστικό σύμβολο του Halloween και ο Jack-o’-Lantern, όπως θα τον βρείτε σε αρκετά site του εξωτερικού, μπαίνει στα σπίτια και τα διακοσμεί μέχρι το τέλος του Οκτώβρη, όπου και κορυφώνεται η γιορτή του Halloween.

pos-skalizo-kolokitha-halloween.jpg

Ποιος ήταν ο Jack-o’-Lantern

Πώς θα σκαλίσετε κολοκύθες

Το σκάλισμα της κολοκύθας είναι μια διασκεδαστική Halloween παράδοση για όλες τις ηλικίες. Μεγάλοι και παιδιά σκαλίζουν κολοκύθες, τις αδειάζουν από τους σπόρους και μερική από τη σάρκα τους, τις μεταμορφώνουν σε τρομακτικούς ή χαριτωμένους
Jack-o’-Lantern, τις γεμίζουν με λαμπάκια ή κεριά και τις ανάβουν το βράδυ.

Πόσο χρόνο θα χρειαστείτε για να σκαλίσετε μια κολοκύθα;

Ο χρόνος εξαρτάται αρχικά από το μέγεθος της κολοκύθας. Θα χρειαστείτε από 20 λεπτά (για μια μικρή κολοκύθα) έως μία ώρα (αν η κολοκύθα είναι μεγάλη).

Φτιάξτε μικρούς Jack-o-lantern με πορτοκάλια και μανταρίνια

Η τέλεια απογευματινή δραστηριότητα

Αν θέλετε να περάσετε ένα διασκεδαστικό απόγευμα με τα παιδιά σας δεν έχετε παρά να αγοράσετε μερικές κολοκύθες και να τις σκαλίσετε. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλες. Και οι μικρές είναι κατάλληλες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς θα σκαλίσετε μια κολοκύθα εύκολα.

https://www.instagram.com/p/CUgqZ4Hp5VL/

Είτε πρόκειται να σκαλίσετε για πρώτη φορά μια κολοκύθα, είτε το έχετε κάνει ξανά στο παρελθόν, θα χρειαστείτε λίγη έμπνευση για το σχέδιο. Παρακάτω σας έχουμε μερικά σχέδια για να διαλέξετε το πρόσωπο της κολοκύθας σας. Θα είναι τρομακτικό ή όχι; Εσείς θα αποφασίσετε μαζί με τα παιδιά σας.

Enjoy!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved