Τρόποι να γιορτάσετε το Halloween με τα παιδιά σας

Ψάχνετε τρόπους να γιορτάσετε το Halloween; Εμείς βρήκαμε μερικούς και τους μοιραζόμαστε μαζί σας.

Τρόποι να γιορτάσετε το Halloween με τα παιδιά σας
Bigstock

Τα τελευταία χρόνια το Halloween γιορτάζεται και στη χώρα μας. Λίγο ή πολύ όλοι οι γονείς όλο και κάτι κάνουν για να χαροποιήσουν τα μικρά τους. Μπορεί ακόμη να μην φοράμε οικογενειακώς τρομακτικές στολές γυρίζοντας από σπίτι σε σπίτι στη γειτονιά λέγοντας «φάρσα ή κέρασμα», όμως μια κολοκύθα τη σκαλίζουμε.

Όπως και να έχει όμως, αυτή η γιορτή ήρθε για να μείνει και τα παιδιά όλο και περισσότερο ζητούν από τους γονείς τους να κάνουν κάτι για να γιορτάσουν το Halloween. Τι μπορείτε να κάνετε;

Οργανώστε για Halloween βραδιά ταινιών

Ψήστε ποπ κορν, διαλέξτε μία, δύο ή και τρεις Halloween ταινίες, σβήστε τα φώτα, ανάψτε λαμπάκια ή κεράκια και απολαύστε με τα παιδιά σας μια spooky οικογενειακή βραδιά.

spooky-halloween-paidikes-tainies.jpg

Halloween Playdate

Σίγουρα οργανώνετε κάποιες φορές playdates στο σπίτι σας με τους φίλους των παιδιών σας έτσι δεν είναι; Φτιάξτε καφέ για τις μαμάδες και Halloween κεράσματα για τους μικρούς σας καλεσμένους. Ζητήστε από τα παιδάκια να ντυθούν με θέμα το Halloween και έτσι το ή τα μικρά σας θα διασκεδάσουν.

Σκαλίστε κολοκύθες

Ένας τρόπος για να γιορτάσετε το Halloween είναι σκαλίζοντας κολοκύθες. Αγοράστε τόσες κολοκύθες όσα και τα παιδιά σας. Αφήστε τα να τις σχεδιάσουν, να τις σκαλίσουν και έπειτα διακοσμήστε με αυτές το σπίτι σας.

Φτιάξτε χειροτεχνίες

Ένας τρόπος για να γιορτάσετε το Halloween είναι μέσα από όμορφες κατασκευές, χειροτεχνίες ή ζωγραφιές. Δείτε εδώ τις ιδέες που σας προτείναμε τις προηγούμενες ημέρες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved