Τα καλύτερα Disney τραγούδια για να διασκεδάσουν τα παιδιά στο σπίτι

Όλα τα παιδιά κάποια στιγμή στη ζωή τους αγαπούν και λένε ξανά και ξανά ένα τραγούδι της Disney.

Τα καλύτερα Disney τραγούδια για να διασκεδάσουν τα παιδιά στο σπίτι

Κορίτσι τραγουδά και χορεύει επάνω στον καναπέ

Bigstock

Και ποιο παιδί δεν έχει ακούσει το τραγούδι του Sebastian από την ταινία «Αριελ η Μικρή Γοργόνα» ή το «Θες χιονάνθρωπο να φτιάξεις...» από την ταινία «Frozen».

Τα τραγούδια της Disney είναι τέλεια για ένα παιδί και έχουν στίχους και μουσική, που ενθαρρύνουν και διδάσκουν στα παιδιά αξίες όπως η γενναιοδωρία, η ενσυναίσθηση, η συγχώρεση και η υπομονή. Αυτά τα τραγούδια αναπαρίστανται επίσης με πολύχρωμα κινούμενα σχέδια κάνοντας να παιδιά να πιστεύουν ότι βρίσκονται σε έναν μαγικό κόσμο.

Γνωρίζουμε ότι στην επιλογή των τραγουδιών δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί. Βλέπετε, μεγαλώσαμε σε μια άλλη εποχή από αυτή που μεγαλώνουν τα παιδιά μας και τα τραγούδια που εμείς ξέρουμε και γνωρίζουμε καλά, έχουν αντικατασταθεί από νέα, ρυθμικά και «κολλητικά» τραγούδια.

Ως εκ τούτου, έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με τα πιο διάσημα τραγούδια της Disney. Μην εκπλαγείτε αν το παιδί σας δεν σταματά να χορεύει και να τραγουδά όταν πατήσετε play.

Μες στο βυθό

Και ποιο παιδί δεν έχει τραγουδήσει το Μες το βυθό μαζί με τον Σεμπάστιαν

Δεν μιλούν για τον Μπρούνο

Το Ενκάντο είναι μία από σχετικά καινούριες ταινίες της Disney όμως τα παιδιά ξέρουν να τραγουδούν για τον Μπρούνο νο νο νο...

Και ξεχνώ

Δεν υπάρχει σπίτι, δεν υπάρχει παιδί που να μην ξέρει απ' έξω το τραγούδι από την πρώτη ταινία Frozen.

Θες χιονάνθρωπο να φτιάξεις

«Θες χιονάνθρωπο να φτιάξεις;
Ας παίξουμε μαζί
Για μήνες έχω να σε δω
Βγές απο' δω, έχεις εξαφανιστεί
Περνούσαμε ωραία, μα όχι πια
Γιατί γίνονται όλα αυτά;
Θες χιονάνθρωπο να φτιάξεις;
Ή ό,τι θέλεις να μου φτιάξεις», μέχρι και εμείς απ' έξω το μάθαμε τόσες φορές που το έχουμε ακούσει.

Χαρά μου

Η Βαϊάνα ξετρέλανε τα μικρά παιδιά και ακόμη περισσότερο ο Μάουι. Γι' αυτό και άλλωστε το τραγούδι του «Χαρά μου» είναι από τα αγαπημένα τους.

Un Poco Loco

H ταινία Coco κατάφερε να συγκινήσει τα παιδιά και ακόμη περισσότερο το τραγούδι Un Poco Loco, που τραγούδησε ο Μιγκέλ στον μουσικό διαγωνισμό μεταξύ των νεκρών.

Γλυκιά Ζωή

Από την ταινία Αλαντίν δεν γινόταν να βάλουμε το τραγούδι αυτό που τραγουδά ο Αλαντίν τη στιγμή που πετά με το μαγικό χαλί μαζί με την αγαπημένη του Γιασμήν.

Χακούνα Ματάτα

Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε ένα τραγούδι από την ταινία ο Βασιλιάς των Λιονταριών αυτό είναι το Χακούνα Ματάτα που τραγουδά ο Τιμόν και ο Πούμπα.

Λεβεντιά

Ακόμη ένα τραγούδι που δεν πρέπει να λείπει από αυτή την Playlist των παιδιών σας είναι το «Λεβεντιά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved