Λίλο και Στιτς - Η νέα live action ταινία της Disney θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους

Αν έχετε δει την ταινία Λίλο και Στιτς, αν είχατε δει έστω και μερικά επεισόδια από τη σειρά πριν αρκετά χρόνια, τότε σίγουρα θα ανυπομονείτε για την ταινία που πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε ότι θα προβληθεί το 2024.

Λίλο και Στιτς - Η νέα live action ταινία της Disney θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους

Κορίτσι, κοιτά στο κινητό του, Disney ταινίες

Bigstock

Ορίστε όλες οι λεπτομέρειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές από τους δημιουργούς της ταινίας.

Ακόμη μια κλασική ταινία της Disney θα γίνει live-action και αυτή δεν είναι άλλη από την ταινία Λίλο και Στιτς.

https://www.instagram.com/p/CpQldENu-Td

Το 2002 η ταινία έκανε το ντεμπούτο της, είχε μεγάλη επιτυχία και ακολούθησαν ακόμη 3 ταινίες και δύο τηλεοπτικές σειρές, κάνοντάς της την πιο αγαπημένη franchise ταινία της Walt Disney.

Πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε ότι οι φανταστικοί χαρακτήρες θα πάρουν σάρκα και οστά μέσα από την live-action ταινία και ήδη έχουν επιβεβαιωθεί τα ονόματα κάποιων ηθοποιών.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, τη Λίλο θα υποδυθεί η νέα ηθοποιός, Maia Kealoha.

https://www.instagram.com/p/Cqd6LGtOmSG

Η Sydney Agudong θα υποδυθεί τη μεγαλύτερη αδερφή της Λίλο, Νάνι. Η Sydney έχει συμμετάσχει σε πολλά τηλεοπτικά projects από το 2021 αλλά ο τελευταίος της ρόλος ήταν εκείνος που την έκανε γνωστή.

https://www.instagram.com/p/Cq_2QKZu6Wd

Ο δεύτερος πρωταγωνιστικός ρόλος, ο Στιτς, για ακόμη μια φορά ανήκει στον Chris Sanders, τον ηθοποιό που θα χαρίσει τη φωνή του για να ζωντανέψει ο φανταστικός αυτός ήρωας. Ο Sanders είχε δώσει τη φωνή του και στην ταινία κινουμένων σχεδίων.

Η ιστοσελίδα Hollywood Reporter υποστηρίζει ότι ο Kahiau Machado θα είναι ένας από τους ηθοποιούς της ταινίας, λαμβάνοντας τον ρόλο του David Kawena, ενός χαρακτήρα που εμφανίστηκε στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 2002.

Για το τέλος κρατήσαμε τον Zach Galifianakis, τον ηθοποιό του The Hangover. Ο ρόλος που θα υποδυθεί είναι αυτός που ακολουθεί παρακάτω και εμείς ανυπομονούμε να τον δούμε να εμφανίζεται στη νέα αυτή live action ταινία της Disney.

https://www.instagram.com/p/CoyQIcHuJFt
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved