O Rock θα είναι ο πρωταγωνιστής της live action ταινίας της Disney, Βαϊάνα

Η Βαϊάνα θα γίνει live action ταινία και εμείς περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τον Rock (Dwayne Johnson) να εμφανίζεται στην ταινία που χάρισε τη φωνή του.

O Rock θα είναι ο πρωταγωνιστής της live action ταινίας της Disney, Βαϊάνα

Ο Dwayne Johnson με τις κόρες του

instagram/Dwayne Johnson

Η Disney τα τελευταία χρόνια δημιουργεί live-action ταινίες δίνοντάς τους την κυριολεξία «σάρκα και οστά». Μετά την Μικρή Γοργόνα και τον Πίτερ Παν (δεν θα αναφέρουμε την Σταχτοπούτα, την Πεντάμορφη, τη Μουλάν ή τον Αλαντίν), ετοιμάζει την Βαϊάνα. Και μια live-action ταινία με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson, τον άνθρωπο που έδωσε και τη φωνή του στον Μάουι είναι πραγματικά αυτό που θέλουμε να δούμε.

Η Disney λάνσαρε ένα βίντεο στο κανάλι της Disney στο YouTube δείχνοντας τον ηθοποιό Dwayne Johnson, γνωστό και ως Rock, να ανακοινώνει ότι η Disney δημιουργεί τη live action ταινία της Βαϊάνα.

«Γεια σας φίλοι μου από την πανέμορφη Χαβάη», ακούγεται να λέει στην αρχή του βίντεο.

«Είμαστε στο νησί του Ο'ahu, όπου και μεγάλωσα. Όπως γνωρίζετε, η Χαβάη σημαίνει πολλά για εμένα και την οικογένειά μου. Τα νησιά του ειρηνικού ωκεανού και οι κουλτούρες τους ενέπνευσαν μια ιδιαίτερη ιστορία. Μία που όλοι γνωρίζετε πολύ καλά. Και αυτή η ιστορία είναι... -βάλτε τα τύμπανα παρακαλώ- η Βαϊάνα», ακούγεται να λέει και να συνεχίζει, όσο στο πλευρό του βρίσκονται οι δύο κόρες του.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να σας ανακοινώσουμε ότι το remake της live-action ταινίας έχει ήδη αρχίσει».

Ο Rock μοιράστηκε επίσης με τους θαυμαστές του ότι πίσω από την ιστορία κρύβεται επίσης ο παππούς του που έχει φύγει από τη ζωή. «Ο Μάουι δημιουργήθηκε κατά κάποιο τρόπο μέσα από τον παππού μου, τον θρυλικό Ηigh Chief Peter Maivia».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην Disney για την αφοσίωσή τους επειδή δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε τον λαό μας, το πάθος μας και τον σκοπό μας από το βασίλειο της μουσικής και του χορού, που βρίσκεται στον πυρήνα μας. Μια ταινία που δείχνει ποιοι είμαστε ως πολυνησιακός λαός».

Οι κόρες του ακόμη δεν πιστεύουν ότι ο Μάουι είναι ο μπαμπάς τους

Από τη μέρα που βγήκε στα σινεμά η ταινία της Βαϊάνα, ο Dwayne Johnson, προσπαθεί να πείσει τις κόρες του ότι είναι ο Μάουι, εκείνες όμως, ακόμη και τόσα χρόνια μετά δεν τον πιστεύουν. Ακόμη και όταν στο βίντεο που είδατε πιο πάνω του δίνουν το μαγικό του αγκίστρι. Εκείνο που του χάρισε η θεά, Τε Φίτι.

«Είναι ο μπαμπάς, ο Μάουι;», ακούγεται να τις ρωτά και εκείνες απαντούν με μια φωνή, «Όχι!». Για να δούμε τελικά θα καταφέρει να τις πείσει μετά την πρεμιέρα της ταινίας;

https://www.instagram.com/p/CqMdMXIv0Lt

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι η Auliʻi Cravalho, η ηθοποιός που επίσης έδωσε τη φωνή της στη Βαϊάνα στην αρχική κινούμενη ταινία της Disney, θα είναι και η πρωταγωνίστρια.

https://www.instagram.com/p/CqlWslDp6se

Κλείνοντας εμείς θα κάνουμε μια έκκληση προς τους Έλληνες συντελεστές: στη live-action ταινία της Βαϊάνα -που σίγουρα θα δούμε μεταγλωττισμένη- πίσω από τον Μάουι να κρύβεται ο Μιχάλης Κουϊνέλης. Μπορεί για κάποιους στο εξωτερικό ο Μάουι να είναι ο Dwayne Johnson, αλλά για εμάς είναι ο Μιχάλης Κουϊνέλης και δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιον άλλο στη θέση του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved