Δραστηριότητες για ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο

Δραστηριότητες : Τι να κάνεις με το παιδί το Σαββατοκύριακο

Δραστηριότητες για ένα διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο
Bigstock

Μία ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω τις προτάσεις μας με όσα μπορείτε να κάνετε το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά και να περάσετε δημιουργικό χρόνο όλοι μαζί. Το Σαββατοκύριακο άλλωστε είναι μέρες χαλάρωσης, ξεκούρασης αφιερωμένες στην οικογένεια και αξίζει να απολαύσετε την κάθε στιγμή.

Βόλτα στο Μουσείο της Ακρόπολης

https://www.instagram.com/p/CkyMAfdKcYb

Το Μουσείο Ακρόπολης υποδέχεται τις οικογένειες με μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά με μια σειρά ευφάνταστων προγραμμάτων και δράσεων. Παρουσιάσεις εκθεμάτων, βιωματικά εργαστήρια, δημιουργικές δραστηριότητες, δανειστικά σακίδια, φυλλάδια εξερεύνησης, ακουστική ξενάγηση για παιδιά, καθώς και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με διαδραστικά παιχνίδια και βίντεο μετατρέπουν την επίσκεψη στο Μουσείο σε αξέχαστη εμπειρία.

Εθνική Πινακοθήκη - Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου / National Gallery

https://www.instagram.com/p/ChJ-_Enrcsy

Ποιος είπε ότι η Εθνική Πινακοθήκη είναι μόνο για μεγάλους. Ακόμη και τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους και να συμμετάσχουν σε διάφορες δράσεις.

Βόλτα με το τουριστικό τρενάκι στην Αθήνα

https://www.instagram.com/p/B2eFpbWBHU6

Τουρίστες στην πόλη σας! Πηγαίνετε στο Σύνταγμα με τα παιδιά και πάρτε το τρενάκι για να κάνετε μια βόλτα που θα σας μείνει αξέχαστη. Θα πάτε στο Θησείο, το Μοναστηράκι, την Πλάκα.

Κάντε πικνικ στο Λόφο Φιλοπάππου

https://www.instagram.com/p/Ck8VoIXq6Zn

Πάρτε μια κουβερτούλα, σνακ και ανεβείτε μέχρι το λόγο Φιλοπάππου. Η θέα θα σας ανταμείψει.

Εθνικός Κήπος

https://www.instagram.com/p/ChcTkV1DCxT

Τις Κυριακές ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου είναι ανοιχτός για το κοινό και μπορείτε να δείτε με τα παιδιά πολλά πράγματα. Λίμνούλες, ζωάκια, υπέροχα λουλούδια και μυρωδικά.

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

https://www.instagram.com/p/CZ1tcU_sv7x

Όλα στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος είναι εκπληκτικά και μπορεί να κερδίσει ακόμη και τον πιο γκρινιάρη επισκέπτη. Κάντε βόλτα, παίξτε με τα παιχνίδια που έχουν εκεί και απολαύστε ένα σνακ ή ρόφημα σε μία από τις καντίνες του υπάρχουν.

Θέατρα και Σινεμά

https://www.instagram.com/p/CkqhWTCKBWg

Ακόμη μια ιδέα για να περάσετε όμορφα με τα παιδιά σας το Σαββατοκύριακο είναι το θέατρο ή το σινεμά. Υπάρχουν αρκετές παιδικές παραστάσεις και αρκετές ταινίες για παιδιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved