Χρωμοσελίδες με μονόκερους για παιδιά - Δωρεάν εκτύπωση

  • Τι είναι οι μονόκεροι;
  • Λόγοι που τα παιδιά λατρεύουν τους μονόκερους
  • Χρωμοσελίδες με μονόκερους για εκτύπωση
Χρωμοσελίδες με μονόκερους για παιδιά - Δωρεάν εκτύπωση

Ο μονόκερoς είναι μυθικό ον, συνήθως άγριο ζώο αδύνατο να πιαστεί, με τη μορφή αλόγου και με ένα κέρατο στο μέτωπο. Αναφέρεται από τον Έλληνα ιατρό και ιστορικό Κτησία στο έργο του, Περσικά.

Αυτά σε ό,τι έχει να κάνει με τη μυθολογία. Γιατί όμως τα παιδιά λατρεύουν τους μονόκερους;

Λόγοι που τα παιδιά λατρεύουν τους μονόκερους

Οι μονόκεροι είναι παντού. Όπου και αν κοιτάξει ένας γονιός μέσα στο σπιτικό του, θα δει από λούτρινα ζωάκια, ταπετσαρίες, ρούχα, παιχνίδια, ταινίες, τούρτες και άλλα. Και ποιος μπορεί να κατηγορήσει τα παιδιά που έχουν αδυναμία σε αυτά τα μυθικά όντα; Είναι ισχυρά, θαρραλέα, δυνατά, ευγενικά και καθαρά στην καρδιά. Πραγματικά δεν υπάρχει πιο μεγαλοπρεπές ζώο. Ως εκ τούτου, είναι λογικό τα παιδιά να αγαπούν τους μονόκερους.

Ένας από τους λόγους που τα παιδιά λατρεύουν αυτά τα ζώα είναι γιατί μοιάζουν με τα άλογα και μπορούν να τα ζωγραφίσουν. Τα παιδιά λατρεύουν την ιδέα να ζωγραφίσουν ένα άλογο που διαφέρει από όλα τα άλλα γιατί απλά είναι μαγικό.

Ένα δεύτερος λόγος είναι γιατί τα παιδιά πιστεύουν στην ύπαρξή τους. Όσο όμορφο και απίστευτο μπορεί να φαίνεται αυτό το πλάσμα, τα παιδιά πιστεύουν βαθιά μέσα τους ότι οι μονόκεροι ζουν κρυμμένοι στα δάση και εμφανίζονται σε όποιον άνθρωπο μπορούν να εμπιστευτούν. Αυτό τα κάνει να ελπίζουν ότι σε κάποια επίσκεψή τους στο δάσος μπορεί να δουν μπροστά τους το αγαπημένο τους πλάσμα.

Χρωμοσελίδες με μονόκερους για εκτύπωση

Αν τα παιδιά σας έχουν εμμονή με τους μονόκερους και οι συζητήσεις γύρω από αυτά τα μυθικά πλάσματα είναι τακτικές δεν έχετε παρά να εκτυπώσετε τις παρακάτω χρωμοσελίδες δωρεάν.

Βάλτε τους μαρκαδόρους από τις κασετίνες και τα συρτάρια και αφήστε το παιδί σας να ζωγραφίσει το μαγικό αυτό πλάσμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved