Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο - Τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά;

Ιδέες και προτάσεις για διασκεδαστικό και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά.

Μία ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Έχουμε αφήσει πλέον πίσω μας τις καλοκαιρινές διακοπές και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και πάλι στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Τη Δευτέρα, το πρώτο κουδούνι τις νέας σχολικής χρονιάς θα χτυπήσει για χιλιάδες μαθητές και το Σαββατοκύριακο είναι ιδανική ευκαιρία για να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για την πρώτη μέρα του σχολείου.

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν το ερχόμενο διήμερο για να απασχολήσετε και να περάσετε ευχάριστο χρόνο με τα μικρά σας;

#BackTo School κατασκευές:

Οι back to school κατασκευές και χειροτεχνίες έχουν φυσικά την τιμητική τους.

DIY υφασμάτινο πουγκί για την ασφαλή φύλαξη της μάσκας στο σχολείο

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για παιδιά και εκπαιδευτικόύς κατά τη διάρκεια των διδακτικών ωρών και σεεσωτερικούς χώρους και τα παιδιά θα πρέπει να συνηθίσουν την καθημερινή χρήση της, με τον σωστό όμως τρόπο. Η φύλαξη τη μάσκας είναι καθοριστικής σημασίας για την αποτελεσματικότητα της χρήσης της για αυτό κι εμείς βρήκαμε την ιδανική κατασκευήγ για να τη φυλάσσουν τα παιδιά στο σχολείο. Δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε ένα υφασμάτινο πουγκί που θα κρατά τη μάσκα καθαρή όταν δεν τη χρησιμοποιεί το μικρό σας.

Φτιάξτε scrunchies και ασορτί μάσκα για τα κοριτσια που επιστρέφουν στο σχολείο

Τα scrunchies είναι τα γνωστά λαστιχάκια με ύφασμα που είναι πολύ της μόδας τον τελευταίο χρόνο και φοριούνται κατα κόρον από κορίτσια και γυναίκα κάθε ηλικίας. Φέτος, η μάσκα είναι κομμάτι της σχολικής καθημερινότητας για τα παιδιά για αυτό κι εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε τη δική σας υφασμάτινη μάσκα και το ασορτί scrunch αξιοποιώντας το ίδιο υφασμα. Δείτε εδώ πώς.

Δώδεκα κατασκευές για τη νέα σχολική χρονικά

Εκτός από το ξεκαθάρισμα του παιδικού γραφείου από παλιά βιβλία και τετράδια, το παιδί σας θα χρειαστεί σελιδοδείκτες, ξύστρες, σημειωματάρια, μολυβοθήκες. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας με υλικά που υπάρχουν στο σπίτι. Δείτε εδώ πώς.

Μαγειρεύουμε παρέα

Η μαγειρική είναι μία δημιουργική δραστηριότητα που μπορεί να αποδειχθεί πολύ ωφέλιμη για τα παιδιά. Μαγειρεύοτας, τα παιδιά εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν να συνεργάζονται, να μετρούν και να αναγνωρίζουν τα διάφορα ττρόφιμα και υλικά που συμπεριλαμβάνονται στην κάθε συνταγή.

Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να φτιάξετε υγιεινά σνακς για το σχολείο για να έχετε όλη την εβδομάδα που θα έρθει. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα νόστιμο και υγιεινό κέικ με βρώμη και φρούτα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved