DIY scrunchies και ασορτί μάσκα για τα κορίτσια που επιστρέφουν στο σχολείο

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ασορτί μάσκα και scrunch για την κόρη σας.

DIY scrunchies και ασορτί μάσκα για τα κορίτσια που επιστρέφουν στο σχολείο

Χθες κλείδωσε η ημερομηνία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και όπως ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας, το πρώτο σχολικό κουδούνι θα χτυπήσει για χιλιάδες μαθητές τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου.

Φέτος, λόγω κορονοϊού, η σχολική καθημερινότητα θα είναι ιδιαίτερη και αρκετά διαφορετική από ότι συνήθως. Η μάσκα είναι πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Νίκης Κεραμέως την περασμένη εβδομάδα, η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική και στο σχολείο από παιδιά και εκπαιδευτικούς καθ' όλη τη διάρκεια των διδακτικών ωρών.

Σύμφωνα με την Υπουργό Παιδείας, θα διανεμηθούν δωρεάν υφασμάτινες μάσκες σε όλους τους μαθητές, ωστόσο μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα τις δικές σας αυτοσχέδιες μάσκες με το ύφασμα που θα έχετε επιλέξει και να κάνετε τη χρήση μάσκας λίγο πιο διασκεδαστική για το παιδί σας.

Η δική μας πρόταση για σήμερα εκτός από τη μάσκα που σας αρέσει να χρησιμοποιήσετε το ίδιο ύφασμα για να φτιάξετε και ασορτί scrunches για τα μαλλιά.

Τα scrunchies είναι τα γνωστά λαστιχάκια με το ύφασμα που είναι πολύ της μόδας τον τελευταίο χρόνο και φοριούνται πολύ από κορίτσια και γυναίκα κάθε ηλικίας.

Δείτε παρακάτω πώς θα φτιάξετε μόνες σας τη δική σας αυτοσχέδια μάσκα...



...και εδώ τα βήματα για να φτιάξετε και το ασορτί scrunch.






back to school afierwma

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved