Διακοπές στο σπίτι; Ιδέες διακόσμησης για να το μετατρέψετε σε εξοχικό

Φέρτε το καλοκαίρι σπίτι σας με αυτές τις απλές και όμορφες ιδέες διακόσμησης.

Διακοπές στο σπίτι; Ιδέες διακόσμησης για να το μετατρέψετε σε εξοχικό
instagram @ amywilsondesigns

Για όσους δεν καταφέρουν το φετινό καλοκαίρι να πάνε διακοπές, μπορούν να περάσουν όμορφα και στο σπίτι τους.

Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία, δεν έχετε παρά να οργανωθείτε και να εκμεταλλευτείτε κάθε μέρα της καλοκαιρινής σας άδειας.

Πέρα από σύντομες αποδράσεις κοντά στην πόλη για μπάνιο ή βραδινές βόλτες, μπορείτε κάλλιστα να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας που να θυμίζουν εξοχική κατοικία!

Οι λευκές δαντελένιες κουρτίνες ( θα τις βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές) για το σαλόνι ή την κουζίνα, είναι ένα πρώτο βήμα της καλοκαιρινής διακόσμησης. Είναι φωτεινές και παραπέμπουν σε κυκλαδίτικο νησί.


https://www.instagram.com/p/CCy8_Anprbr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βάψτε σε έντονα χρώματα τις καρέκλες της κουζίνας ή του καθιστικού της βεράντας. Εκτός του ότι θα δείχνουν σαν καινούργιες, θα δώσουν χρώμα στο χώρο.

Όπως και τα λουλούδια. Καλοκαίρι είναι, αγοράστε μερικά της εποχής. Ακόμα και αν δεν κρατήσουν πολύ, δεν πειράζει. Μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με άλλα. Καλές επιλογές είναι επίσης το θυμάρι, η μέντα, το δεντρολίβανο. Θα μοσχομυρίσει το μπαλκόνι σας.


https://www.instagram.com/p/CCwX2Jkpd4L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ζητήστε από τα παιδιά να ζωγραφίσουν με έντονα χρώματα, κίτρινο, μπλε, μωβ, φρούτα εποχής ή καλοκαιρινά τοπία και διακοσμήστε με αυτά την κουζίνα. Επίσης μπορείτε να κάνετε μια όμορφη σύνθεση στο σαλόνι χρησιμοποιώντας παλιές κορνίζες.

Διακοσμήστε το μπαλκόνι σας με κοχύλια ή πέτρες που έχετε συγκεντρώσει από παλιότερες διακοπές. Επίσης, κρεμάστε μια γλάστρα χρησιμοποιώντας χοντρό σχοινί ενώ αν υπάρχει χώρος, βάλτε μια αιώρα.

Για ακόμα πιο απλές λύσεις για το σπίτι σας με άρωμα καλοκαιριού θα βρείτε στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved