Καλοκαιρινό παιδικό πάρτυ: Έξυπνες ιδέες για τη διακόσμηση και το μπουφέ

Πώς να οργανώσετε ένα επιτυχημένο παιδικό πάρτυ το καλοκαίρι.

Καλοκαιρινό παιδικό πάρτυ: Έξυπνες ιδέες για τη διακόσμηση και το μπουφέ

Τα καλοκαιρινά πάρτυ γενεθλίων είναι η χαρά του παιδιού.

Συνήθως οργανώνονται σε κήπους, πισίνες, πάρκα ακόμα και σε παραλία, τα παιδιά έχουν άφθονο χώρο να παίξουν με την ψυχή τους, το ωράριο είναι πιο ελαστικό ενώ σε πολλά το μπουγέλο …επιβάλλεται.

Το μόνο ίσως μειονέκτημα ενός καλοκαιρινού πάρτυ είναι ότι δεν θα παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του παιδιού, καθώς είναι πιθανό να λείπουν για διακοπές.

Κατά τα άλλα, είναι η ιδανική περίοδος για ένα πάρτυ που θα του μείνει αξέχαστο.

Ξεκινήστε λοιπόν από την επιλογή του χώρου. Αν είναι οργανωμένος όπως πισίνα, κτήμα, αθλητικές εγκαταστάσεις, δεν έχετε και πολλά να κάνετε παρά μόνο να ετοιμάσετε την τούρτα, το μενού και τα αναμνηστικά δωράκια ( προαιρετικά).

Αν πάλι προτιμήσετε μια παιδική χαρά ή ένα κοντινό πάρκο, απαιτεί λίγη περισσότερη προετοιμασία.

Φροντίστε να υπάρχει κοντά ένα καφέ ώστε τα παιδιά να πηγαίνουν τουαλέτα, να πλένουν τα χέρια τους ή να παραγγείλετε κάτι για τους γονείς ( κι αυτό προαιρετικά).

Ο μπουφές λόγω ζέστης δεν θα πρέπει να έχει φαγητά με κρέμες γάλακτος, σάλτσες και τα συναφή. Φρούτα και λαχανικά ( αγγουράκια και καρότα) κομμένα σε ράβδους ή περασμένα σε ξύλο από σουβλάκι θα γίνουν ανάρπαστα ειδικά αν καταφέρετε να τα διατηρήσετε δροσερά.

Επίσης, σνακ όπως κρύα σαντουιτσάκια, μακαρονοσαλάτες και κεφτεδάκια είναι από τις πιο ασφαλείς επιλογές για τα παιδιά.

Δεν είναι όμως οι μοναδικές. Στο βίντεο που ακολουθεί θα πάρετε ιδέες για τον παιδικό μπουφέ.



Τώρα όσον αφορά τη διακόσμηση, εξαρτάται από το χώρο και το αν το πάρτυ είναι θεματικό. Ανεξάρτητα από τι θα επιλέξετε τελικά να κάνετε, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί. Θα δείτε αρκετές ιδέες ώστε να διοργανώσετε ένα φανταστικό καλοκαιρινό παιδικό πάρτι.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved