Βρεφικό δωμάτιο για κορίτσια: Ιδέες για κούνια, αλλαξιέρα και διακοσμητικά

Πώς να διακοσμήσετε το βρεφικό δωμάτιο της μικρής σας.

Βρεφικό δωμάτιο για κορίτσια: Ιδέες για κούνια, αλλαξιέρα και διακοσμητικά
Bigstock

Το βρεφικό δωμάτιο, είναι το πρώτο του μωρού κι όλοι οι γονείς θέλουν να είναι ξεχωριστό.

Από τις πιο σημαντικές αγορές είναι τα έπιπλα - κούνια, αλλαξιέρα, πολυθρόνα θηλασμού- κι γίνονται αφού έχει οριστικοποιηθεί το φύλο του μωρού.

Ορισμένοι γονείς είτε γιατί είναι προληπτικοί είτε γιατί δεν είναι αγχώδεις, αρχίζουν να ασχολούνται με τη διαμόρφωση του βρεφικού δωματίου ένα με δύο μήνες πριν τη γέννα.

https://www.instagram.com/p/CxpKAfjoCnv/

Βρεφικό δωμάτιο για κορίτσι

Το βρεφικό δωμάτιο μπορεί να διακοσμηθεί με ουδέτερα χρώματα και έπιπλα ώστε να μπορούν οι γονείς να κάνουν πιο εύκολα ορισμένες προσθήκες όταν το παιδί μεγαλώνει.

Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε μερικές ιδέες για βρεφικό δωμάτιο κοριτσιού που βρήκαμε στο Instragram και θεωρούμε ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Κούνια στο χρώμα του ξύλου

Οι γήινες αποχρώσεις είναι μια ασφαλής επιλογή, ειδικά αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό ροζ. Συνδυάζεται με τα περισσότερα χρώματα και προσθέτει μια έξτρα ζεστασιά στον χώρο. Επιλέξτε λοιπόν την κούνια στο χρώμα του ξύλου ( συνδυάζεται και με λευκό).

https://www.instagram.com/p/C1kWwy_M-AK/

Αλλαξιέρα

Η αλλαξιέρα τις περισσότερες φορές συνδυάζεται με συρταριέρα που είναι πολύ πρακτική καθώς μπορείτε να τακτοποιήσετε όλα τα ρούχα του μωρού. Για την κόρη σας επιλέξτε αλλαξιέρα - μπαμπού με ειδικό στρώμα και λευκή συρταριέρα.

https://www.instagram.com/p/C1mHw-GLCi5/

Nτουλάπα

Η ντουλάπα δεν είναι από τις πρώτες αγορές που θα κάνετε για το βρεφικό δωμάτιο της κόρης σας. Ωστόσο, αν δεν έχετε συρταριέρα είναι βέβαιο ότι θα τη χρειαστείτε στην πορεία.

https://www.instagram.com/p/C1kfTyBoDJ1/
https://www.instagram.com/p/C0mv38PsrWa/

Διακόσμηση τοίχου

Οι ταπετσαρίες, τα αυτοκόλλητα τοίχου, τα ράφια είναι μερικές από τις επιλογές που έχετε για να διακοσμήσετε τον τοίχο του βρεφικού δωματίου. Επιλέξτε ένα μοτίβο που αρέσει στα μικρά κορίτσια, όπως λουλούδια, κύκνους, μπαλόνια.

https://www.instagram.com/reel/C0j1px6LbpY/

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα ολοκληρωμένο βρεφικό δωμάτιο σε σομόν απόχρωση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved