Διακόσμηση βρεφικού δωματίου: Χρήσιμες συμβουλές μαμάδων

Πριν διακοσμήσετε το βρεφικό δωμάτιο είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα. 

Διακόσμηση βρεφικού δωματίου: Χρήσιμες συμβουλές μαμάδων
Ιnstagram @ mijkevoskus/ inspiratievoorjebabykamer

Υπάρχουν πολλές ιδέες για να διακοσμήσετε το βρεφικό δωμάτιο.

Είναι δε τόσες πολλές που συχνά αμφιταλαντεύεστε χωρίς να είστε σίγουροι για την τελική επιλογή.

Η Amy Eley, αντιμετώπισε το ίδιο δίλημμα, απευθύνθηκε λοιπόν σε άλλες μαμάδες και ζήτησε να της πουν από την εμπειρία τους τι είναι σημαντικό για το βρεφικό δωμάτιο.

https://www.instagram.com/p/CjK6hNtsg58

Αλλαξιέρα

Είναι απαραίτητη καθώς δίπλα σας θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε όταν αλλάζετε το μωρό: πάνες, κρέμες, μωρομάντηλα, πανάκια για ρέψιμο, πιπίλα κ.λπ. Προσοχή όμως με το μωρό, δεν το αφήνετε ποτέ μόνο του ούτε για δευτερόλεπτο.

Αποθηκευτικό χώρο

Είναι σημαντικό να έχετε χώρο για να αποθηκεύετε τα πράγματα του μωρού στο δωμάτιο. Με αυτό τον τρόπο δεν θα ψάχνετε σε όλο το σπίτι και επιπλέον το δωμάτιο θα είναι τακτοποιημένο.

https://www.instagram.com/p/CjZjZlio1Kr

Ταπετσαρία που πλένετε

Αν θέλετε να βάλετε ταπετσαρία στο βρεφικό δωμάτιο, φροντίστε να πλένετε. Το μωρό μεγαλώνοντας, θα πιάνει με τα βρώμικα χεράκια τους τοίχους, επομένως είναι σημαντικό να μπορείτε να τους καθαρίσετε με ένα σφουγγάρι.

Επιλέξτε ένα θέμα

Από τη στιγμή που αποφασίσετε ποιο θέμα θέλετε για το βρεφικό δωμάτιο θα μπορείτε να το διακοσμήσετε πιο εύκολα και κυρίως σταδιακά.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε ιδέες για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το βρεφικό δωμάτιο, επιλέγοντας κούνια, πολυθρόνα, φωτιστικά κι άλλα αντικείμενα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved