Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δίσκων - Ιδέες για την κουζίνα

Τι και αν είναι μόνο Νοέμβρης, ήρθε η στιγμή να αρχίσετε σιγά-σιγά τον στολισμό του σπιτιού σας, αρχίζοντας από την κουζίνα.

Μαργαρίτα Νικολάου
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δίσκων - Ιδέες για την κουζίνα
Bigstock

Μπορεί ο καιρός να θυμίζει καλοκαίρι, όμως να που ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε να στολίζουμε σιγά-σιγά το σπίτι μας. Θα μου πείτε «Μωρέ, είναι νωρίς ακόμη» και θα συμφωνήσω. Αλλά με τόσες αρνητικές ειδήσεις εκεί έξω χρειαζόμαστε κάτι να μας φτιάξει τη διάθεση και τι καλύτερο από τα Χριστούγεννα.

Εγώ προσωπικά τα Χριστούγεννα τα έχω συνδεδεμένα με την ευτυχία και περιμένω πώς και πώς για τη στιγμή που θα βγει από την αποθήκη το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα στολίδια. Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή (πιστέψτε με δεν αργεί) θα αρχίσω από τη διακόσμηση της κουζίνας. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να είναι κάτι υπερβολικό, γι' αυτό και ένας δίσκος και διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά είναι αρκετά.

Εγώ εμπνεύστηκα από το Pinterest και από εκεί άντλησα όλες τις ιδέες που σας προτείνω παρακάτω. Διακοσμήτρια δεν είμαι, όμως είμαι μαμά, που ψάχνει για όμορφες ιδέες στο διαδίκτυο και της αρέσει να τις μοιράζεται μαζί σας. Άλλωστε τόσα χρόνια μέσα από το Mothersblog αυτό κάνω.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δίσκων για την κουζίνα

Κάπου διάβασα ότι φέτος, υπάρχει ένα ενδιαφέρον για τα μινιμαλιστικά, σκανδιναβικής έμπνευσης και μονοχρωματικά στυλ. Υπάρχει επίσης μια τάση προς την κλασική χριστουγεννιάτικη ζεστή ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας φυσικές υφές, παραδοσιακά χρώματα, χριστουγεννιάτικα μοτίβα και ζεστό κίτρινο φωτισμό.

Minimal χριστουγεννιάτικες προτάσεις

1.

2.

3.

4.

5.

Παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες προτάσεις

6.

7.

8.

9.

10.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved