Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Ιδέες για να στολίσετε το χολ

Διακοσμήστε το χολ του σπιτιού με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, δεντράκια και όχι μόνο.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Ιδέες για να στολίσετε το χολ

To χολ βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού και είναι ο πρώτος χώρος που βλέπουν οι επισκέπτες, αλλά κι εσείς κάθε φορά που μπαίνετε σπίτι. Κάντε την ατμόσφαιρα ακόμα πιο γιορτινή διακοσμώντας και αυτό το δωμάτιο.

Όχι, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία και οι επιλογές σας είναι πολλές, από φωτάκια και γιρλάντες μέχρι διακοσμητικά αγιοβασιλάκια, ταρανδάκια κτλ. Για ακόμα μία φορά εμείς εμπνευστήκαμε από το Instagram και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις ιδέες που μας άρεσαν περισσότερο.

Χριστουγεννιάτικα κεριά και βάζο με κλαδιά και χειμερινά λουλούδια

Υπάρχουν διακοσμητικά κλαδιά με χριστουγεννιάτικα elements αλλά μπορείτε να βάλετε πάνω στον μπουφέ και γλάστρες με Αλεξανδρινούς που είναι ένα φύτο – σήμα κατατεθέν της περιόδου.

https://www.instagram.com/p/CILB3LplAf8

Χριστουγεννιάτικα ξύλινα διακοσμητικά

Τα ξύλινα διακοσμητικά ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση και μπορούν να κάνουν το χολ πιο ζεστό και γιορτινό. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε από μικρά δεντράκια, ξύλινους Άγιους Βασίληδες κτλ.

https://www.instagram.com/p/CmHgkKFLqGo

Στολίστε τους καθρέφτες

Πολλοί επιλέγουν να βάλουν έναν καθρέφτη στο χολ, τον οποίον και μπορείτε να διακοσμήσετε με χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, φωτάκια, γκι.

https://www.instagram.com/p/CmFNMH7rDXq

Κρεμαστά στολίδια

Μπορείτε να κρεμάσετε χριστουγεννιάτικα στολίδια στους καθρέφτες ή στον τοίχο. Τα στολίδια αυτά μπορεί να είναι από διάφορα υλικά, να τα φτιάξετε και μόνοι σας και να ταιριάζουν στο ύφος της διακόσμησης.

https://www.instagram.com/p/Cl-1fbALbgP

Φαναράκια

Τα φαναράκια θα κάνουν το σπίτι πιο ζεστό και γιορτινό. Είναι μία μικρή πινελιά που μπορεί, ωστόσο να κάνει τη διαφορά. Τα φαναράκια μπορείτε να τα διακοσμήσετε πάνω στον μπουφέ ή στο τραπέζι ή ακόμα και στο πάτωμα, εάν είναι μεγάλο.

https://www.instagram.com/p/Cl3_20JrKYh

Χριστουγεννιάτικες κάλτσες στον μπουφέ

Οι χριστουγεννιάτικες κάλτσες δεν διακοσμούνται μόνο στο τζάκι. Μπορείτε να τις διακοσμήσετε στον μπουφέ ή στις κρεμάστρες στην είσοδο.

https://www.instagram.com/p/Cl-0mnyOMOq
DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved