Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Ιδέες στολισμού για το μπαλκόνι

Τρόποι να κάνετε το μπαλκόνι σας πιο γιορτινό με κουκουνάρια, φωτάκια, δεντράκια και όχι μόνο.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Ιδέες στολισμού για το μπαλκόνι
Instagram / madlen_life

H χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού θα σας βάλει στο γιορτινό κλίμα και θα κάνει την ατμόσφαιρα του σπιτιού ακόμα πιο ζεστή και γιορτινή. Εκτός από το δέντρο, μπορείτε να στολίσετε πολλές ακόμα γωνιές του σπιτιού, όπως τους καναπέδες, την κουζίνα, τις σκάλες.

Κάτι ακόμα που μπορείτε να στολίσετε τα φετινά Χριστούγεννα; Το μπαλκόνι. Αν και αυτήν την εποχή του χρόνου δεν περνάτε καθόλου χρόνο στον συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού, όμως σκεφτείτε πρώτον τι ωραία που θα είναι να κάθεστε στο καναπέ και να βλέπετε λαμπάκια ακριβώς απ’ έξω και δεύτερος, πώς θα φαίνεται ο όμορφος στολισμός από τον δρόμο.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού

Μπορείτε να βάλετε λαμπάκια, να διακοσμήσετε με στολίδια γλάστρες ή να βάλετε στο τραπέζι χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Οι επιλογές σας είναι αρκετές και παρακάτω μεριές ιδέες που βρήκαμε στο Instagram για να εμπνευστείτε.

Στολίστε τις γλάστρες με φωτάκια

Αντί για δέντρο, στο μπαλκόνι μπορείτε να στολίσετε τις γλάστρες είτε αυτές είναι μεγάλες είναι επιτραπέζιες. Τα φαναράκια μπορούν επίσης να δώσουν το κάτι παραπάνω στη γιορτινή διακόσμηση του μπαλκονιού.

https://www.instagram.com/p/CW-z-pVM0jD

Cozy ριχτάρια και μαξιλάρες με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Η ιδέα αυτή είναι εναλλακτική για μπαλκόνια που είναι λίγο πιο προστατευμένα από βροχές και αέρα και μπορείτε να κάτσετε έξω και τους χειμερινούς μήνες. Μπορείτε να διακοσμήσετε τις πολυθρόνες ή τον καναπέ που έχετε στο μπαλκόνι ριχτάρια χοντρά όπως τα παρακάτω. Ένα μίνιμαλ δεντράκι σε λευκό χρώμα με φωτάκια όπως αυτό της φωτογραφίας σίγουρα θα ταιριάξει τέλεια.

https://www.instagram.com/p/CH_A6GLJYio

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια στα κάγκελα

Το πιο απλό που μπορείτε να κάνετε είναι να κρεμάσετε ένα ή και περισσότερα στεφάνια στα κάγκελα.

https://www.instagram.com/p/ClX8o06O9fs

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στο τραπέζι

Στολίστε το τραπέζι του μπαλκονιού με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως μολυβένιους στρατιώτες, χριστουγεννιάτικα φαναράκια κ.α. Δώστε μόνο προσοχή να μην βρέχονται σε περίπτωση βροχής και να μην είναι κοντά σε κάγκελα με κίνδυνο να πέσουν από κάτω.

https://www.instagram.com/p/CXYPmovtCYx

Στολίστε ένα δεντράκι

Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο και εντυπωσιακό όπως αυτό που έχετε στολίσει μέσα στο σπίτι. Ακόμα και ένα μικρό με φωτάκια ή λίγα στολίδια μπορεί να κάνει τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/CW_mk3WMtSo

Φωτάκια στην οροφή

Εκτός από τα κλασικά φωτάκια στα κάγκελα ή τις γλάστρες, μπορείτε να βάλετε και φωτάκια στην οροφή, όπως αυτά τα παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CN5T25Dlvbp

Βάλτε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και κουκουνάρια

Μπορείτε να βάλετε gingerbread σπιτάκια, κουκουνάρια και άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά πάνω στο τραπέζι ή εάν είναι μεγάλα, και στο δάπεδο.

diakosmitika-trapezaki.jpg

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / little_art_home

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved