Τραπεζάκι σαλονιού: Ιδέες ανοιξιάτικης διακόσμησης

Οικονομικές ιδέες για να ανανεώσετε τη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού την άνοιξη.

Τραπεζάκι σαλονιού: Ιδέες ανοιξιάτικης διακόσμησης

Λουλούδια σε κεραμικό βάζο σε τραπεζάκι σαλονιού.

Bigstock

Μία ανανέωση στη διακόσμηση του σπιτιού θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα ανανεώσει και εσάς τις ίδιες. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα, μίας και μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Το πρώτο και πιο απλό που μπορείτε να κάνετε αλλάξετε τη διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού. Διανύουμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης και τα λουλούδια σε διάφορα χρώματα θα φωτίσουν και θα δώσουν χρώμα στον χώρο.

Είτε έχετε μεγάλο τραπεζάκι σαλονιού, είτε μικρό, τετράγωνο ή στρογγυλό, οι παρακάτω ιδέες που βρήκαμε στο Instagram θα σας εμπνεύσουν.

Λευκά λουλούδια σε λευκή σύνθεση

Το λευκό είναι ένα all-time classic χρώμα που ταιριάζει σε κάθε στιλ διακόσμησης και θα δώσει φως στο σαλόνι σας. Ένας λευκός δίσκος, με λευκό βάζο και λευκά λουλούδια είναι αυτά που θα χρειαστείτε.

https://www.instagram.com/p/CjBoZWehvGe

Κλαδιά αμυγδαλιάς

Η αμυγδαλιά είναι ένα δέντρο συνυφασμένο με την άνοιξη. Τα κλαδιά της έχουν λευκά άνθη και μπορούν να δώσουν μία ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση του χώρου.

https://www.instagram.com/p/CbYsLBlN9Or

«Ναι» στα πολύχρωμα λουλούδια

Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε λουλούδια με διαφορετικά χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε χρώματα που ταιριάζουν στη διακόσμηση του σπιτιού σας ή ακόμα πιο έντονα για να κάνουν stand out.

https://www.instagram.com/p/CcQj3eOu6pY

Βάζο με τουλίπες

Οι τουλίπες είναι ένα ιδιαίτερο λουλούδι. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε τουλίπες σε διάφορα χρώματα και να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Θα πρέπει να αλλάζετε το νερό κάθε δύο ημέρες και προτιμήστε ένα ψηλό βάζο, καθώς τα λουλούδια εξακολουθούν να ψηλώνουν μέσα σε αυτό.

https://www.instagram.com/p/Cp1I9_WOtnK

Boho και κομψό pampas

Το pampas grass είναι ιδιαίτερο, όμορφο, κομψό και ταιριάζει τέλεια στην boho και boho chic διακόσμηση τους σπιτιού σας. Μπορείτε να το βρείτε φρέσκο ή αποξηραμένο σε διάφορα χρώματα.

https://www.instagram.com/p/CprGZI1Ow1Z
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved