Διακόσμηση με βάζα: Ιδέες για όλο το σπίτι

Ανανεώστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με βάζα και λουλούδια.

Διακόσμηση με βάζα: Ιδέες για όλο το σπίτι

Βάζο με κίτρινες τουλίπες πάνω σε τραπέζι κουζίνας.

Unsplash.com / Amber Turner

Οι μέρες μεγαλώνουν, η άνοιξη πλησιάζει. Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με βάζα και λουλούδια;

Τα φρεσκοκομμένα λουλούδια θα δώσουν χρώμα και έναν αέρα φρεσκάδας στον χώρο σας. Εάν σας αρέσει η πιο boho διακόσμηση, μπορείτε να επιλέξετε βάζα με pampas ή αποξηραμένα λουλούδια. Σε κάθε σπίτι μπορείτε με λίγα χρήματα να κάνετε μία αλλαγή που θα σας ανανεώσει και μάλιστα σε κάθε χώρο του σπιτιού, από το καθιστικό και το χολ, μέχρι την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο.

Το Instagram είναι γεμάτο ιδέες και παρακάτω έχουμε επιλέξει μερικές που ξεχωρίσαμε.

Στο τραπεζάκι του σαλονιού

Μπορείτε να επιλέξετε βάζα μίνιμαλ ή σε έντονα χρώματα για να κάνουν αντίθεση με τα υπόλοιπα διακοσμητικά αντικείμενα. Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε κοντά λουλούδια για να μην εμποδίζουν την ορατότητά σας όταν κάθεστε στον καναπέ.

https://www.instagram.com/p/Co_ydkmqj7y

Στο τραπέζι της τραπεζαρίας

Είτε έχετε τραπέζι στρογγυλό όπως το παρακάτω, είτε όχι ένα βάζο με λουλούδια στο κέντρο του τραπεζιού θα κάνει την τραπεζαρία σας να φαίνεται πιο ζεστή και cozy. Προτιμήστε ένα βάζο μεγάλο και πολλά λουλούδια ώστε να κάνει stand-out.

https://www.instagram.com/p/Coy-Ey4LEtp

Σε ράφια

Μπορείτε να βάλετε βάζα με λουλούδια σε μία βιβλιοθήκη ή γενικά σε ράφια που έχετε στο σαλόνι ή το χολ. Εάν σας αρέσει η boho διακόσμηση θα λατρέψετε μία επιλογή σαν την παρακάτω. Απλή, μίνιμαλ και ιδιαίτερη.

https://www.instagram.com/p/ConOxjVuW_X

Στην κουζίνα

Βάζα με λουλούδια μπορείτε να βάλετε και στον πάγκο της κουζίνας. Επιλέξτε λουλούδια με μπόλικα φύλλα και το πράσινο χρώμα θα δώσει μία ιδιαίτερη πινελιά στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/CozvW8DqPJL

Στο υπνοδωμάτιο

Στο υπνοδωμάτιο προτείνουμε βάζα με pampas που θα κάνουν την όλη διακόσμηση λίγο πιο ρομαντική.

https://www.instagram.com/p/CpAL3q6LHC0

Φυσικά εκτός από τα λουλούδια μεγάλη σημασία έχει και το βάζο που θα επιλέξετε. Υπάρχουν βάζα που είναι πραγματικά έργα τέχνης, σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Εάν σας αρέσει το πιο vintage στιλ μπορείτε να επιλέξετε βάζα πήλινα όπως το παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/Co9dWH0M4UY
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved