Τραπεζάκι σαλονιού: Ιδέες διακόσμησης με δίσκους

Τρόποι να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού με δίσκους.

Τραπεζάκι σαλονιού: Ιδέες διακόσμησης με δίσκους
Instagram / interiors_by_isha

Ένας από τους πιο απλούς τρόπους να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σαλονιού είναι αλλάζοντας τα διακοσμητικά και τα αντικείμενα που έχετε στο τραπεζάκι. Χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία, μπορείτε να κάνετε μικρές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά.

Από τις πιο κλασικές επιλογές στη διακόσμηση του coffee table είναι οι δίσκοι. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε όμορφες συνθέσεις με κεριά, λουλούδια και πολλά ακόμα.

Το Instagram είναι γεμάτο με ιδέες που θα σας εμπνεύσουν. Ιδού κάποιες από τις αγαπημένες μας.

Γυάλινος στρογγυλός δίσκος

Μπορεί να είναι σε κάποιο ουδέτερο χρώμα ή και πιο έντονο για να κάνει standout. Ανάλογα με το μέγεθός του μπορείτε να βάλετε πάνω βάζα, κεριά και άλλα διακοσμητικά.

https://www.instagram.com/p/CFl2c53nO9e

Ψάθινος δίσκος

Ο ψάθινος δίσκος ταιριάζει καλύτερα σε μία πιο boho διακόσμηση. Επειδή το υλικό είναι ιδιαίτερο, βρείτε το μέγεθος που ταιριάζει ανάλογα και με το μέγεθος του τραπεζιού.

https://www.instagram.com/p/CjIf76oPAOJ

Δίσκος από δέρμα

Πολύ εντυπωσιακοί είναι και οι δίσκοι από δέρμα. Είναι κομψοί και προσδίδουν μία ιδιαίτερη πινελιά στη διακόσμηση του σαλονιού.

https://www.instagram.com/p/Ck6SwxTM022

Δίσκος από μάρμαρο

Εξίσου ιδιαίτερος είναι ο δίσκος από μάρμαρο. Είναι μίνιμαλ, διαχρονικός και ιδανικός για τραπέζια με πιο μεγάλη επιφάνεια.

https://www.instagram.com/p/CkesryatVJw

Ξύλινος δίσκος

Αποτελεί ίσως την πιο κλασική επιλογή και ταιριάζει σε όλα τα ήδη διακόσμηση. Θα βρείτε δίσκους σε όλες τις αποχρώσεις του ξύλου και μπορείτε στη σύνθεση να δοκιμάσετε διαφορετικά χρώματα και υλικά.

https://www.instagram.com/p/Cir9FI-O92a
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved