Διακόσμηση κουζίνας: Ιδέες για έντονα χρώματα σε τοίχους και ντουλάπια

Κουζίνα σε πράσινο και λευκό χρώμα.

Instagram / pluckldn

Τολμήστε τα έντονα χρώματα στην κουζίνα σας.

Θέλετε να κάνετε μία ανανέωση στην κουζίνα σας χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία σε ανακαίνιση και αγορές; Η αλλαγή χρώματος είναι μία επιλογή πρακτική και εύκολη. Μπορείτε να τολμήσετε τα έντονα χρώματα στους τοίχους και τα ντουλάπια ή χρωματικούς συνδυασμούς που θα μεταμορφώσουν τον χώρο.

Μπλε κουζίνα

Το μπλε είναι το χρώμα της θάλασσας και του ουρανού. Συμβολίζει την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση και μπορείτε να διαλέξετε από μία ευρεία γκάμα αποχρώσεων.

Χρήσιμα tips:

Αποφύγετε τις πολύ σκούρες αποχρώσεις σε μικρούς και σκοτεινούς χώρους.

Μπορείτε να συνδυάσετε τα μπλε ντουλάπια με ένα απαλό ροζ στους τοίχους…

… ή και με κίτρινο.

Κίτρινη κουζίνα

Φωτεινό, μοντέρνο, το κίτρινο χρώμα στην κουζίνα είναι από τα πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια.

Χρώματα για να το συνδυάσετε το λευκό και το γκρι.

Κόκκινη κουζίνα

Το κόκκινο χρώμα είναι έντονο και μπορεί να γίνει και αρκετά κουραστικό. Δοκιμάστε το σε έναν μόνο τοίχο, στο τραπέζι ή άλλα elements στην κουζίνα.

Πράσινη κουζίνα

Το πράσινο χρώμα είναι επίσης αρκετά δημοφιλές στη διακόσμηση σπιτιού. Το πράσινο είναι το χρώμα της ηρεμίας, της αρμονίας και στην κουζίνα θα ταιριάξει όμορφα με τους ξύλινους πάγκους και το λευκό χρώμα στους τοίχους.

Λευκή κουζίνα με πολύχρωμες καρέκλες

Εάν δεν θέλετε μία τόσο τολμηρή αλλαγή όπως το να βάψετε τα ντουλάπια ή τους τοίχους σας, μπορείτε να «παίξετε» με τα χρώματα στις καρέκλες που έχετε στο τραπέζι της κουζίνας. Μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε συνδυασμούς έντονων χρωμάτων και διαφορετικά σχέδια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved