Πράσινη κουζίνα: Μοντέρνες ιδέες διακόσμησης

Πώς μπορείτε να εντάξετε το πράσινο χρώμα στη διακόσμηση της κουζίνας; 

Πράσινη κουζίνα: Μοντέρνες ιδέες διακόσμησης
Instagram / the_interior_lens

Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης, της αρμονίας , της υγείας. Συμβολίζει την ισορροπία, την αναγέννηση και την ευεξία και είναι μία πολύ δημοφιλής επιλογή για τους κοινόχρηστους χώρους του σπιτιού και όχι μόνο.

Πολλοί επιλέγουν το πράσινο χρώμα και στην κουζίνα. Πράσινοι τοίχοι, ή πράσινα ντουλάπια και πάγκοι αποτελούν σίγουρα μία ιδιαίτερη επιλογή για αυτούς που αγαπούν τη μοντέρνα αλλά και την πιο boho διακόσμηση.

Σημασία βέβαια παίζει και η απόχρωση του πράσινου. Από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι το ανοιχτό παστέλ ενώ οι τολμηροί επιλέγουν κυπαρρισί ή πιο έντονο πράσινο.

Πράσινο με λευκό και ξύλο

Ο συνδυασμός πράσινου, ξύλου και λευκού χρώματος στους τοίχους είναι ο ιδανικός για να δημιουργήσουν μία ισορροπία στον χώρο. Αποπνέει ηρεμία και ταυτόχρονα βάζει μία πινελιά στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/Cn9yVsfLJZu

Πράσινο χρώμα με μάρμαρο

Αρκετά πιο αυστηρός είναι ο συνδυασμός πράσινου χρώματος με μάρμαρο ο οποίος παραπέμπει και σε μία πιο ρουστίκ διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/Cn-HqkgpCCI

Πράσινο χρώμα και πλακάκια με ιδιαίτερα patterns

Μία πιο ρετρό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα επιλογή είναι ο συνδυασμός πράσινου με πλακάκια στους τοίχους που έχουν ιδιαίτερα patterns.

https://www.instagram.com/p/Cn62_qFO2Gd

Συνδυασμός vintage και μοντέρνων στοιχείων

Οι λάτρεις της vintage διακόσμησης μπορούν να συνδυάσουν στοιχεία όπως παρακάτω. Vintage μπρούτζινη βρύση, με μάρμαρο, πράσινα ντουλάπια τύπου country και μοντέρα διακοσμητικά.

https://www.instagram.com/p/Cn_csBRKq5J

Το απόλυτο μίνιμαλ

Πολλοί έχουν συνδυάσει το μαύρο και το λευκό με την μίνιμαλ διακόσμηση. Μπορείτε να πετύχετε μία μίνιμαλ διακόσμηση βάζοντας χρώμα στον χώρο απλώς κρατήστε ίσιες γραμμές σε έπιπλα και αποφύγετε τη φορτωμένη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/Cnhkz4yMlqk
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved