Λευκή κουζίνα: Μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για να εμπνευστείτε

Λευκές κουζίνες μικρές, μεγάλες, μοντέρνες, ρουστίκ. Πάρτε ιδέες.

Λευκή κουζίνα: Μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για να εμπνευστείτε
Unsplash.com / Simona Sergi

Το λευκό είναι ένα διαχρονικό και safe χρώμα για τη διακόσμηση του σπιτιού. Είναι σύμβολο του μινιμαλισμού, της καθαρότητας και ακόμα και χώρους μόλις λίγων τετραγωνικών μπορεί να να φαίνεται πιο φωτεινός και μεγαλύτερος.

Το λευκό χρώμα είναι μία πολύ δημοφιλής επιλογή και για τη διακόσμηση της κουζίνας. Λευκά ντουλάπια και πάγκοι μπορούν να συνδυαστούν με άλλα χρώματα ξύλου και όχι μόνο. Επίσης, το λευκό χρώμα ταιριάζει και σε διαφορετικά στιλ διακόσμησης, από ρουστίκ και πιο vintage, μέχρι μοντέρνο με ίσιες γραμμές και μίνιμαλ διακόσμηση.

Στο Instagram το hashtag #whitekitchen έχει σχεδόν 800.000 δημοσιεύσεις. Φωτογραφίες με λευκές κουζίνες για όλα τα γούστα αποτελούν πηγή έμπνευσης και μπορούν να σας δώσουν ιδέες διακόσμησης για την ήδη λευκή κουζίνας σας ή ακόμα και ιδέες εάν σκέφτεστε την ανακαίνιση.

Λευκό και ξύλο

Το λευκό χρώμα με το ξύλο δημιουργεί μία πιο boho αισθητική και κάνει τον χώρο ζεστό και cozy, ειδικά εάν συνδυαστεί με παρκέ.

https://www.instagram.com/p/Cm1SB-mqaK_

Λευκό με μάρμαρο

Ο συνδυασμός του λευκού χρώματος με το μάρμαρο δίνει ένα αποτέλεσμα κομψό και διαχρονικό. Ταιριάζει σε μικρές και όχι μόνο κουζίνες.

https://www.instagram.com/p/CngvEdQMRPv

Total white

Η ολόλευκη κουζίνα είναι εντυπωσιακή. Κάποιοι επιλέγουν να την συνδυάσουν με παρκέ και άλλοι με λευκό πάτωμα. Είναι μία ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν την μίνιμαλ διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CngakV0K0xC

Λευκό ρουστίκ

Το λευκό είναι επίσης ένα χρώμα που επιλέγουν για την ρουστίκ διακόσμηση της κουζίνας. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μίνιμαλ και ρουστίκ όπως το παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CnCSkbXu0HQ

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με λευκές κουζίνες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved