Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον τοίχο: Ιδέες για να φτιάξετε το δικό σας

Φέτος τα Χριστούγεννα διακοσμήστε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στον τοίχο.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον τοίχο: Ιδέες για να φτιάξετε το δικό σας

Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου σημάνει κάθε χρόνο την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Εκτός από το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείτε φέτος να στολίσετε και ένα δέντρο στον τοίχο σε όποιο δωμάτιο θέλετε. Δεν πιάνει χώρο, είναι οικονομικό και με φαντασία και όρεξη μπορείτε να πετύχετε ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πώς θα φτιάξετε το δέντρο στον τοίχο

Οι επιλογές σας είναι πολλές ανάλογα με τα υλικά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα μπορείτε να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο τοίχο από ξύλο, από φωτάκια, από χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, σχοινιά, υφάσματα. Παρακάτω ενδεικτικά δύο τρόποι.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον τοίχο με γιρλάντες και φωτάκια

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον τοίχο με ξύλο και σχοινί

Ιδέες διακόσμησης

Όσον αφορά τη διακόσμηση οι επιλογές σας είναι εξίσου πολλές. Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας στολίδια από ζύμη αλατιού ή να χρησιμοποιήσετε τα στολίδια που ήδη έχετε όπως μπάλες, αστέρια, ξύλινα διακοσμητικά.

Με τα διάφορα υλικά και στολίδια μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας δέντρο στον τοίχο. Το Instagram είναι γεμάτο υπέροχες ιδέες και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές από αυτές.

Δέντρο με ξύλο, σχοινιά και στολίδια

Ταιριάζει σε μονόχρωμο τοίχο ή και όχι μόνο.. Το μυστικό είναι να βρείτε κλαδιά περίπου του ίδιου πάχους και να τα κόψετε ώστε το μέγεθός τους να μειώνεται κλιμακωτά.

https://www.instagram.com/p/ClSx5IPSSH9

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με φωτάκια

Μπορείτε να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο τοίχου χρησιμοποιώντας μόνο φωτάκια. Εάν βάλετε και μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια όπως στην παρακάτω φωτογραφία, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/B5Yy0uhgH5C

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με κάρτες

Έχετε άπειρες χριστουγεννιάτικες κάρτες και δεν ξέρετε τι να τις κάνετε; Αξιοποιήστε της για να φτιάξετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στον τοίχο. Επιλογή κατάλληλη για τους πιο «φορτωμένους» χώρους, όπως είναι η κουζίνα ή το παιδικό δωμάτιο.

https://www.instagram.com/p/BatfhKgn3HM

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με γιρλάντες

Από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στα χριστουγεννιάτικα δέντρα τοίχου είναι και το δέντρο με γιρλάντες. Μην ξεχάσετε το αστέρι στην κορυφή.

https://www.instagram.com/p/ClKvNCoNzHh

Boho χριστουγεννιάτικο δέντρο σε γήινα χρώματα

Εάν είστε λάτρεις του boho, θα λατρέψετε αυτήν την εναλλακτική. Χρησιμοποιήστε boho διακοσμητικά που έχετε ακόμα και αν δεν είναι αποκλειστικά χριστουγεννιάτικα.

xristougenniatiko-dedro-ston-toixo-2.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved