Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Ιδέες και συμβουλές για πρωτότυπη διακόσμηση

Υπάρχουν πολλές ιδέες για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να ξεφύγετε από τις κλασικές επιλογές.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Ιδέες και συμβουλές για πρωτότυπη διακόσμηση

Σχεδόν ένας μήνας απομένει για τα Χριστούγεννα. Πολλοί έχουν ήδη στολίσει, εάν όμως δεν συγκαταλέγεστε ανάμεσα σε αυτούς, ιδού ιδέες και συμβουλές για να πειραματιστείτε φέτος με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση λιγάκι παραπάνω.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Τι να προσέξετε πριν στολίσετε το δέντρο:

  • Τα χρώματα που θέλετε να κυριαρχούν φέτος στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού
  • Τη θέση του δέντρου
  • Μην ξεχνάτε τον στολισμό του υπόλοιπου σπιτιού

Ξεκινώντας από το πρώτο, να πούμε ότι πολλοί δεν σκέφτονται τον στολισμό του δέντρου συνδυαστικά με την υπόλοιπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού. Το αποτέλεσμα; Στολίδια σε πολλά και διαφορετικά χρώματα, φωτάκια ψυχρά, φωτάκια θερμά. Φυσικά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά αν σας αρέσει η ομοιομορφία και η ύπαρξη ενός κοινού look and feel δοκιμάστε να σκεφτείτε τον στολισμό του δέντρου και του υπόλοιπου σπιτιού συνολικά.

https://www.instagram.com/p/ClQOIxcq_LH

Σημαντικό επίσης είναι να διαλέξετε την κατάλληλη θέση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ιδανικό σημείο είναι δίπλα σε παράθυρο ή μπαλκονόπορτα. Προτιμήστε να φαίνεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του δέντρου και να είναι σε σημείο που δεν θα δυσκολεύει τη λειτουργικότητα του χώρου.

Τέλος, εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μην ξεχάσετε να διακοσμήσετε και άλλα σημεία του σπιτιού, όπως είναι το τζάκι, το χολ, η κουζίνα και γιατί όχι, ακόμα και το παιδικό δωμάτιο.

Ιδέες για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Δέντρα υπερπαραγωγή, δέντρα μίνιμαλ, δέντρα με πολύχρωμες μπάλες, δέντρα μόνο με φωτάκια. Οι επιλογές σας είναι πολλές. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο Instagram ιδέες που θα σας εμπνεύσουν.

Ιδού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved