Τζάκι: Ιδέες να το διακοσμήσετε για τα Χριστούγεννα

Πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το τζάκι για τα Χριστούγεννα; Ιδέες για όλα τα γούστα. 

Τζάκι: Ιδέες να το διακοσμήσετε για τα Χριστούγεννα
Unsplash.com / Matthew Ball

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού δεν περιλαμβάνει μόνο τον στολισμό του δέντρου, αλλά και άλλων χώρων του σπιτιού. Ήδη σας έχουμε δείξει τρόπους να διακοσμήσετε την κουζίνα και το τραπεζάκι του σαλονιού. Σήμερα θα δούμε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε και το τζάκι βάζοντας έτσι ακόμα μία γιορτινή πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού.

Το Instagram υπάρχουν αρκετές ιδέες για να εμπνευστείτε κι εμείς έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω αυτές που μας άρεσαν περισσότερο.

Μίνιμαλ και υπέροχο

Όσοι αγαπάτε τη λιτή και μίνιμαλ διακόσμηση μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι σαν το παρακάτω. Λευκά κεριά, διακοσμητικά και μία πράσινη γιρλάντα.

https://www.instagram.com/p/ClTjx-uqEPw

Μην ξεχάσετε τις κάλτσες

Οι κάλτσες είναι επίσης must στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορείτε να βάλετε μία για κάθε μέλος της οικογένειας. Επιλέξτε κάλτσες χουχουλιάρικες σε έντονα χρώματα και γιορτινά σχέδια.

https://www.instagram.com/p/ClTxPJODJzZ

Στεφάνι πάνω από το τζάκι

Τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια είναι επίσης must στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και ο τοίχος πάνω από το τζάκι είναι ό,τι πρέπει για να το διακοσμήσετε.

https://www.instagram.com/p/ClTYqCqMJ-W

Ξύλινα στολίδια

Εκτός από κλαδιά, γιρλάντες και κάλτσες μπορείτε να βάλετε πάνω στο τζάκι ξύλινα στολίδια σε διάφορα μεγέθη. Ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν την boho διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/ClSVhfHr1zr

Καμπανούλες στη σειρά

Εάν ψάχνετε μία πιο πρωτότυπη ιδέα, μπορείτε να δοκιμάσετε να κρεμάσετε καμπανούλες στο τζάκι όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/ClSN2RntX8N
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved