Τραπεζάκι σαλονιού: Ιδέες διακόσμησης για τα Χριστούγεννα

Τρόποι να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού για τις γιορτές.

Τραπεζάκι σαλονιού: Ιδέες διακόσμησης για τα Χριστούγεννα
Instagram / christmasandfestive

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Πρώτο στη λίστα είναι ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Δεύτερο, η διακόσμηση του υπόλοιπου σπιτιού. Μπορείτε να στολίσετε την κουζίνα, το τζάκι, τη σκάλα, και φυσικά το σαλόνι. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά για αυτό μην ξεχάσετε να στολίσετε και το τραπεζάκι του σαλονιού.

Τραπεζάκι σαλονιού: Ιδέες διακόσμησης

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να διακοσμήσετε το τραπεζάκι του σαλονιού και να το κάνετε πιο γιορτινό. Μπορείτε να βάλετε κεριά, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, φωτάκια. Για ακόμα μία φορά το Instagram αποτελεί πηγή έμπνευσης και βρήκαμε τις ιδέες που μας άρεσαν περισσότερο.

Δίσκος με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Αυτοσχεδιάστε φτιάχνοντας τη δική σας σύνθεση στο τραπεζάκι του σαλονιού. Πάνω σε έναν δίσκο συνδυάστε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και χριστουγεννιάτικα κηροπήγια. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CH2rwF4hPCG

Μικρό έλατο

Εάν το τραπεζάκι σας είναι μεγάλο σε μέγεθος και όχι ιδιαίτερα ψηλό, μπορείτε να βάλετε σε αυτό και ένα μικρό έλατο όπως το παρακάτω. Συνδυάστε το με άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ή αφήστε το και σκέτο.

https://www.instagram.com/p/CkgrNrap6py

Βάζο με γκι και κλαδιά

Το γκι είναι σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων και μπορείτε να το αξιοποιήσετε και στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού. Βάλτε σε ένα βάζο κλαδιά με γκι και βάλτε μία διακριτική πινελιά που όμως θα κάνει τη διαφορά.

https://www.instagram.com/p/Ckv6EA0JFvM

Φαναράκια πολλά και διάφορα

Τα κεριά και τα φαναράκια έχουν επίσης την τιμητική τους τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να κάνετε μία σύνθεση με πολλά και διάφορα κεράκια σε χριστουγεννιάτικα σχέδια και όχι μόνο.

https://www.instagram.com/p/ClItDsnJCzN

Χριστουγεννιάτικες μπάλες

Πολλοί διακοσμούν το τραπεζάκι του σαλονιού και με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Καλό είναι εάν επιλέξετε αυτήν την εναλλακτική, το τραπεζάκι να είναι μεγάλο σε μέγεθος. Μπορείτε να βάλετε τις μπάλες σε ένα μεγάλο μπολ ή ακόμα και σε ένα βάζο.

https://www.instagram.com/p/Ck1lDJLv1Ka

Κουκουνάρια

Και φυσικά μην ξεχάσετε τα κουκουνάρια που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μπορείτε να διακοσμήσετε πολλά μαζί ή και ένα μόνο του εάν είναι μεγάλο.

https://www.instagram.com/p/B6K_4TZHPT5
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved