Μικρό σαλόνι: Πώς να το διακοσμήσετε με στυλ

Ιδέες για ένα όμορφο και καλαίσθητο μικρό καθιστικό.

 

Μικρό σαλόνι: Πώς να το διακοσμήσετε με στυλ
Instagram @ smalllivingroom

Το σαλόνι είναι ο χώρος που ο καθένας περνά τον περισσότερο χρόνο του. Γι΄αυτό και πρέπει να αποπνέει άνεση και ζεστασιά.

Ακόμα και το πιο μικρό καθιστικό με την κατάλληλη διακόσμηση, το φωτισμό και τα χρώματα, μπορεί να μεταμορφωθεί και να γίνει απλά υπέροχο.

Σκεφτείτε πώς θα το θέλατε και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές.

https://www.instagram.com/p/CT5KxzOhh6A

Χρώματα

Η επιλογή των χρωμάτων είναι πολύ σημαντική για το μικρό καθιστικό. Το λευκό είναι μια ασφαλής επιλογή που μεγαλώνει το χώρο και τον δείχνει πιο φωτεινό, ωστόσο αν θέλετε και μια αντίθεση, βάψτε με σκούρο χρώμα την πιο μικρή επιφάνεια.

https://www.instagram.com/p/CT6GKAZh24B

Minimal στυλ

Ο ορισμός του minimal είναι η απλότητα. Αποφύγετε να υπερφορτώσετε το καθιστικό σας γιατί θα δείχνει περισσότερο μικρό απ’ ότι είναι.

Αν τώρα το διαμορφώνετε, αγοράστε καναπέ που δεν θα κλείσει όλο το χώρο. Αν ήδη υπάρχει, δείτε τι μπορείτε να αφαιρέσετε ώστε να το σαλόνι σας είναι περισσότερο ευρύχωρο.

https://www.instagram.com/p/CTyRieEh2pi

Τοίχοι

Εκμεταλλευτείτε τους τοίχους για ράφια, κορνίζες, καθρέφτη, ακόμα και για να στερεώσετε την τηλεόραση. Έτσι, θα έχετε περισσότερο χώρο χωρίς να «πέφτετε» πάνω στα μικροέπιπλα.

https://www.instagram.com/p/CTlnH4khRxt

Φωτισμός

Σποτάκια στους τοίχους, φωτιστικά στην οροφή ή ακόμα και δαπέδου ( αν και πιάνουν χώρο), μπορούν να κάνουν το σαλόνι πιο φωτεινό ή πιο ατμοσφαιρικό ( ανάλογα με τη διάθεσή σας).

https://www.instagram.com/p/CTkOCobhH7S

Φυτά

Τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν ομορφαίνουν μόνο το καθιστικό αλλά απομακρύνουν τις τοξίνες από τον αέρα με αποτέλεσμα να βελτιώνουν την ποιότητα του χώρου (δες σανσιβέρια ή σανσεβέρια ).

https://www.instagram.com/p/CTkruoYh7ii
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved