Καθιστικό σε γκρι χρώμα: Οι καλύτεροι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε (pics)

Οι καλύτερες αποχρώσεις του γκρι για το καθιστικό σας.

Καθιστικό σε γκρι χρώμα: Οι καλύτεροι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε (pics)

Το γκρι είναι από τα πιο ουδέτερα χρώματα. Είναι επίσης αρκετά παρεξηγημένο καθώς πολλοί το θεωρούν ψυχρό γι΄αυτό και το αποφεύγουν.Συνειρμικά έρχεται στο μυαλό κάτι απόμακρο και κρύο, όπως ουρανοξύστες ή εγκαταλελειμμένα κτίρια.

Όμως το γκρι είναι πραγματικά από τα πιο εύκολα χρώματα καθώς μπορεί να συνδυαστεί με όλη την παλέτα των χρωμάτων. Δεν είναι το κλασικό λευκό που φαντάζει μονότονο, ούτε όμως και το μπεζ που το συναντάμε παντού.

Επιλέγοντας το γκρι για το καθιστικό σας, αυτόματα μπορείτε να παίξετε με τα αγαπημένα σας χρώματα ή να διαλέξετε περισσότερο έντονα, όπως το κόκκινο ή το κίτρινο, που μέχρι σήμερα αποφεύγατε.

Το γκρι μπορεί να είναι στους τοίχους, στους καναπέδες στα χαλιά, στις κουρτίνες, στα διακοσμητικά. Όχι όμως σε όλα αυτά μαζί, γιατί τότε το αποτέλεσμα θα είναι από αισθητικής άποψης μονότονο. Αν βάψετε γκρι τους τοίχους η υπόλοιπη διακόσμηση θα είναι σε άλλα χρώματα ή το ανάποδο.

Για να σας βοηθήσουμε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα, βρήκαμε στο Instagram (#greylivingroom) καθιστικά σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι.

Δείτε τα στη gallery που ακολουθεί και κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved