Ποια είναι τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου σύμφωνα με το Feng Shui

Tips για μαμάδες: Τέσσερα φυτά εσωτερικού χώρου που θα φέρουν τύχη και θετική ενέργεια στο σπίτι σας.

Ποια είναι τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου σύμφωνα με το Feng Shui

Σύμφωνα με το Feng Shui, τα αντικείμενα που έχουμε επιλέξει για το σπίτι μας και η θέση που τα έχουμε τοποθετήσει, επηρεάζουν την ενέργεια, τη διάθεση, αλλά και την τύχη μας. Τα φυτά δε, θεωρούνται πηγή θετικής ενέργειας και δεν πρέπει να λείπουν από τη διακόσμηση του σπιτιού.

Ποια είναι λοιπόν τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου σύμφωνα με το Feng Shui; Ας τα δούμε παρακάτω.

Σενσιβέρια

sanseveria

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @greenwave_plants

Η σενσιβέρια είναι ένα εντυπωσιακό φυτό που σύμφωνα με το Feng Shui, διώχνει την αρνητική ενέργεια. Επιπλέον, έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τις τοξίνες από τον αέρα με αποτέλεσμα να βελτιώνει την ποιότητα του χώρου.

Μπαμπού

bamboo

Πηγή φωτογραφίας: Instagram: @growingngrowing

Τα μπαμπού χαρίζουν ηρεμία, υγεία, ευτυχία, πλούτο και αγάπη. Σύμφωνα με το Feng Shui τα μπαμπού πρέπει να τοποθετούνται πάνω σε τραπέζι και ποτέ στο πάτωμα. Επίσης, ο αριθμός των μπαμπού καθορίζει και την επίδρασή τους στον χώρο. Έτσι τα δύο μπαμπού προσφέρουν την αγάπη, τα τρία την ευτυχία, τα πέντε ή επτά προσελκύουν την υγεία, τα έξι ή οκτώ τον πλούτο και την αφθονία, τα εννέα γενικά την καλή τύχη, τα δέκα εκφράζουν την επιθυμία για ικανοποίηση κα τέλος τα εικοσιένα την υγεία και τον μεγάλο πλούτο.

Παχίρα

pachira

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @theflowerhomee

Η παχίρα λέγεται ότι φέρνει καλή τύχη, ισορροπία και πλούτο. Είναι ένα εντυπωσιακό φυτό με πλεγμένο κορμό και το σχήμα των φύλλων της αντιπροσωπεύει τα πέντε βασικά στοιχεία του Feng Shui: το ξύλο, το νερό, τη γη, τη φωτιά και το μέταλλο.

Κράσουλα

crassula

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @succu.bo

Η κράσουλα είναι ένα φυτό με στρογγυλά φύλλα, τα οποία σύμφωνα με το Feng Shui φέρνουν τύχη και ευημερία. Επίσης, λέγεται ότι το συγκεκριμένο φυτό, εάν τοποθετηθεί στην είσοδο του σπιτιού, φέρνει πλούτο και επιτυχίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved