#Babyswing: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές κούνιες για μωρά

Ιδέες για τις πιο στιλάτες κούνιες για μωρά.

#Babyswing: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές κούνιες για μωρά
Bigstock

Ως επί το πλείστων, οι παιδικές κούνιες είναι σωτήριες για τους γονείς. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να προσέξετε.

Πρώτα απ’ όλα, αν και σπάνια, υπάρχουν ορισμένα μωρά που απλά δεν απολαμβάνουν να περνούν χρόνο στις κούνιες και στην πραγματικότητα τείνουν να γίνονται πιο φασαριόζικα και γκρινιάρικα όταν οι γονείς τους τα τοποθετούν μέσα σε αυτές. Αυτά τα μωρά μπορεί να θεωρούν ότι οι κούνιες είναι άβολες ή μπορεί να θεωρούν ότι οι ήχοι και η κίνηση που κάνει η κούνια είναι ενοχλητική, και τους προκαλεί ζαλάδα και τα αναστατώνει.

Σκεφτείτε να δοκιμάσετε διαφορετικούς ρυθμούς στον τρόπο που κουνάτε τα μικρά σας, και διαφορετικές ρυθμίσεις ήχου ή να βάλετε το μωρό σας στην κούνια άλλες ώρες της ημέρας.

Επιπλέον, ορισμένοι γονείς μπορεί να χρησιμοποιούν την κούνια κάθε φορά που το μωρό τους ταράζεται, αλλά με αυτό τον τρόπο δεν μαθαίνουν άλλους τρόπους να ηρεμούν το παιδί τους.

Η υπερβολική εξάρτηση των γονιών από την κούνια είναι σπάνια, αλλά είναι σημαντικό να διαφοροποιήσετε τις τεχνικές χαλάρωσης του μωρού σας. Προτού βάλετε το μωρό σας στην κούνια, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν πεινάει, δεν νυστάζει ή δεν έχει κάποια άλλη ανάγκη που μπορεί να ξεχάσατε.

Οι παιδικές κούνιες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται στον ύπνο του μωρού

Τέλος, η χρήση μιας παιδικής κούνιας με μη ασφαλή τρόπο είναι ένα άλλο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς. Είναι λανθασμένη η πεποίθηση ότι οι κούνιες των μωρών προορίζονται για νανούρισμα και ύπνο.

Οι κούνιες ύπνου είναι τα μόνα μέρη που πρέπει να κοιμίζετε το μωρό σας. Για λόγους ασφαλείας, τα μωρά πρέπει πάντα να κοιμούνται ανάσκελα, σε επίπεδη επιφάνεια. Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να εφησυχάζεστε και να αφήνετε το μωρό σας χωρίς επίβλεψη στην κούνια του.

Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές κούνιες για μωρά που ξεχωρίσαμε στο Instagram

https://www.instagram.com/p/CL7hrVcB_CL
https://www.instagram.com/p/CiH_cM2ta3m
https://www.instagram.com/p/CiF9YJjodDo
https://www.instagram.com/p/CiFR_QDjIr1
https://www.instagram.com/p/CiLAFZhOkIm
https://www.instagram.com/p/ChlLZ4luHCv

Οι κούνιες που έχουν boho στιλ ταιριάζουν με όλα τα δωμάτια του σπιτιού, και με όλα τα είδη διακόσμησης.

https://www.instagram.com/p/Ca622wEs6Gq

Αυτό το βρεφικό δωμάτιο είναι ονειρεμένο, και η κούνια με τα εντυπωσιακά κρόσια, και το μαξιλάρι με τα αυτάκια, δίνει μια έξτρα παιχνιδιάρικη νότα.

https://www.instagram.com/p/CiFNMDUM0tK

Οι κούνιες με ζωάκια αρέσουν πολύ στα παιδιά, και σίγουρα είναι πιο δελεαστικές από τις απλές κούνιες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved