Διακόσμηση μπαλκονιού: Έξυπνες ιδέες για τους τοίχους

  • Πώς να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας για το καλοκαίρι
  • Ιδέες για να διακοσμήσετε τους τοίχους του μπαλκονιού σας
Διακόσμηση μπαλκονιού: Έξυπνες ιδέες για τους τοίχους
Unsplash.com / Spacejoy

Τις επόμενες μέρες αναμένεται καύσωνας και εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να φτιάξετε το μπαλκόνι σας.

Βήμα πρώτο, σωστό καθάρισμα. Πετάξτε ό,τι δεν χρειάζεστε και καθαρίστε το μπαλκόνι από σκόνη και χώματα. Καθαρίστε πάτωμα, κάγκελα και έπιπλα και κάντε ένα ξεσκαρτάρισμα σε γλάστρες και κατεστραμμένα φυτά.

Βήμα δεύτερο, διακοσμήστε το μπαλκόνι σας σύμφωνα με τα γούστα σας και μετατρέψτε το στην δική σας επίγεια Εδέμ. Στη διακόσμηση του μπαλκονιού, έχετε υπόψιν ότι οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σαφώς και έχουν σημασία τα έπιπλα που θα επιλέξετε, αλλά εάν αυτά δεν γίνεται να αλλαχθούν, στοχεύστε στα κατάλληλα διακοσμητικά και αρκετές γλάστρες επιτραπέζιες, επιδαπέδιες κτλ για να γεμίσετε με πράσινο τον χώρο.

Μην αμελήσετε τους τοίχους

Κι όμως, εκτός από τη διακόσμηση των τοίχων εντός σπιτιού, μπορείτε να διακοσμήσετε και τους τοίχους των μπαλκονιού σας και μάλιστα να αναδείξετε με τον τρόπο αυτό την όλη διακόσμηση του χώρου. Οι επιλογές σας είναι αρκετές.

Γλάστρες στον τοίχο

Κρεμάστε μικρά γλαστράκια σε διάφορα χρώματα και μεγέθη στον έναν τοίχο. Και περισσότερο πράσινο θα έχετε στον χώρο και θα ομορφύνετε έναν άδειο τοίχο με έναν πάναπλο τρόπο.


https://www.instagram.com/p/CNZoubuB4BZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία ακόμα ιδέα είναι και η παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/Cd3jTY2IKx3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αναρριχώμενα φυτά

Θέλουν φροντίδα, υπομονή και χρόνο αλλά αξίζει! Τα αναρριχώμενα φυτά μοσχοβολάνε και θα κάνουν το μπαλκόνι σας λίγο πιο παραμυθένιο.


https://www.instagram.com/p/CAkJSI-KCGK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ραφιέρα

Επιλέξτε μία ραφιέρα με ιδιαίτερο σχέδιο και που θα πηγαίνει με τα έπιπλα του μπαλκονιού σας. Μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να αποθηκεύετε πράγματα ή να τη γεμίσετε με φαναράκια, γλάστρες και φωτάκια.


https://www.instagram.com/p/B_iHndSA5CH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πιάτα σε ethnic στιλ

Εάν σας αρέσει το πιο ethnic στιλ, μπορείτε να διακοσμήσετε τον έναν τοίχο με πιάτα σε διάφορα χρώματα και σχέδια.


https://www.instagram.com/p/CdpegtVIMkQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved