Διακόσμηση μπαλκονιού: Tips και ιδέες για όσους αγαπούν το λευκό

  • Λευκός καναπές και καρέκλες
  • Λευκά ριχτάρια
  • Λευκές γλάστρες
  • Λευκά φαναράκια
  • Λευκά χαλιά μπαλκονιού
Διακόσμηση μπαλκονιού: Tips και ιδέες για όσους αγαπούν το λευκό
Instagram / revija_lz

Το καλοκαίρι, το μπαλκόνι γίνεται ο αγαπημένος χώρος του σπιτιού και αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και χρήματα για να το μετατρέψετε σε μία μικρή όαση. Η επιλογές σας είναι πολλές. Μπορείτε να το γεμίσετε με φυτά και χρώματα ή να ακολουθήσετε μία πιο λιτή προσέγγιση εάν είστε λάτρης της μίνιμαλ αισθητικής.

Διακόσμηση μπαλκονιού για όσους αγαπούν το λευκό

Το λευκό χρώμα συμβολίζει την καθαρότητα, την αγνότητα και την ασφάλεια. Αποπνέει ηρεμία, θετική διάθεση και θεωρείται το χρώμα της τελειότητας.

Στη διακόσμηση του σπιτιού το λευκό προσδίδει κομψότητα και κάνει τον χώρο πιο φωτεινό και ήρεμο. Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε και το μπαλκόνι σας σε μία λευκή όαση, είτε επιλέγοντας λευκά έπιπλα, είτε λευκά διακοσμητικά και λουλούδια. Παρακάτω μερικές ιδέες και tips.

Λευκός καναπές και καρέκλες

Εάν σκέφτεστε να ανανεώσετε τα έπιπλα του μπαλκονιού μπορείτε να επιλέξετε καρέκλες και τραπέζια με ξύλο σε λευκό χρώμα ή στο χρώμα του ξύλου με λευκές μαξιλάρες. Στη δεύτερη περίπτωση προτιμήστε μαξιλάρια που μπορείτε να βγάλετε το ύφασμα για να το πλένετε όποτε χρειάζεται. Με τη συνεχή έκθεση στη σκόνη και τα παιδιά στο σπίτι είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

diakosmisi mpalkoniou leuko

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / revija_lz

Λευκά ριχτάρια

Ένα από την άλλη δεν θέλετε να ξοδέψετε τόσα χρήματα, εφοδιαστείτε απλώς με ριχτάρια ή καλύμματα για τα μαξιλάρια σας.


https://www.instagram.com/p/B_Xg0ZEqpK6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λευκές γλάστρες

Πάρτε πινέλο και μπογιά και βάψτε τις γλάστρες σας σε λευκό χρώμα. Ένα θέλετε μπορείτε να προσθέστε και μερικές πιο ιδιαίτερες πινελιές όπως σχέδια ή γεωμετρικά σχήματα.


https://www.instagram.com/p/CGHqcueAiO4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λευκά φαναράκια

Τα φαναράκια εκτός από όμορφα είναι και χρήσιμα και ειδικά τις βραδινές ώρες που θέλετε έναν πιο απαλό φωτισμό στο μπαλκόνι. Τα λευκά φαναράκια είναι διακριτικά, ρομαντικά και προσδίδουν boho στοιχεία στη διακόσμηση.


https://www.instagram.com/p/CGHqcueAiO4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λευκά χαλιά μπαλκονιού

Εάν σας αρέσει η boho αισθητική, στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε boho χαλιά ειδικά για το μπαλκόνι. Βέβαια θα χρειάζονται συχνό καθάρισμα, αλλά ειδικά εάν έχετε μικρά παιδιά, ίσως λειτουργήσουν και βοηθητικά για το παιχνίδι στο μπαλκόνι.


https://www.instagram.com/p/CeLV_tXNnnP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved