Εννέα tips για τη διακόσμηση του μικρού σας μπαλκονιού (vid)

Έτσι θα μεταμορφώσετε το μικρό σας μπαλκόνι σε λίγα βήματα.

Εννέα tips για τη διακόσμηση του μικρού σας μπαλκονιού (vid)
Instagram / homebook.pl

Υπάρχουν απλοί τρόποι να ανανεώσετε τη διακόσμηση του μικρού σας μπαλκονιού σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αγορές, απλώς να επενδύσετε στα σωστά πράγματα.

Η Faazati Ali που ασχολείται με τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων προτείνει:

Επιλέξτε έξυπνα τα έπιπλα

Σε ένα μικρό μπαλκόνι η πρόκληση είναι να αξιοποιηθεί σωστά το κάθε εκατοστό. Σκεφτείτε ανάλογα με τον χώρο τι είδους πολυθρόνα ή καναπές ταιριάζει. Είναι σημαντικό να έχετε άνετα καθίσματα για να μπορείτε να απολαύσετε το μπαλκόνι, ακόμα και εάν αυτό σημαίνει ότι θα βάλετε για παράδειγμα δύο πολυθρόνες αντί για τέσσερις μικρότερες καρέκλες. Μία καλή επιλογή είναι επίσης οι κρεμαστές κούνιες. Λόγω του ότι οι περισσότερες κρέμονται από το ταβάνι και δεν έχουν πόδια, πιάνουν λίγο χώρο και είναι ιδιαίτερα βολικές για μικρά μπαλκόνια.

Γεμίστε το με φυτά

Τα φυτά δίνουν άλλον χαρακτήρα σε ένα μπαλκόνι, μικρό ή μεγάλο. Βάλτε φυτά στο τραπέζι, στους τοίχους και όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία μπορείτε. Μία καλή επίσης επιλογή είναι τα βότανα τα οποία θα ομορφύνουν το μπαλκόνι, θα το κάνουν να μυρίζει υπέροχα και επίσης θα κρατήσουν τα κουνούπια μακριά.


https://www.instagram.com/p/CP2Z6bZLd5f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βάλτε ένα μικρό χαλί

Υπάρχουν χαλιά κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση του μπαλκονιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο ψάθινο με κρόσσια εάν είστε φαν του boho στιλ, κάποιο με πιο ιδιαίτερα patterns ή και χρώματα.

Επιλέξτε ένα τραπεζάκι μικρό και πρακτικό

Ένα τραπέζι ακόμα και μικρό, είναι απαραίτητο στο μπαλκόνι. Υπάρχουν μικρά τραπέζια σε διάφορα σχέδια για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει. Στο βίντεο, η Ali δίνει μερικές ιδέες.

Βάλτε φωτάκια

Εκτός από το φωτιστικό οροφής, τα φωτάκια θα κάνουν το μικρό σας μπαλκόνι να δείχνει ακόμα πιο cozy.

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες που προτείνει η Faazati Ali και εικόνες για να εμπνευστείτε στο παρακάτω βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved