Βρεφικό δωμάτιο σε μπεζ αποχρώσεις - Ιδέες διακόσμησης (εικόνες)

  • Γιατί να επιλέξετε το μπεζ χρώμα για το δωμάτιο του μωρού;
  • Μπεζ βρεφικό δωμάτιο – Ιδέες διακόσμησης
Βρεφικό δωμάτιο σε μπεζ αποχρώσεις - Ιδέες διακόσμησης (εικόνες)
Instagram / susannheggoy

Γιατί να επιλέξετε το μπεζ χρώμα για το βρεφικό δωμάτιο;

Το χρώμα του βρεφικού δωματίου επηρεάζει όχι μόνο τη διακόσμηση του χώρου αλλά και τη διάθεση του μωρού. Το μπεζ χρώμα είναι μία από τις πιο safe και διαχρονικές επιλογές, δεν κουράζει και ο συμβολισμός του ίσως σας πείσει για να το επιλέξετε για το δωμάτιο του μωρού σας. Τι συμβολίζει λοιπόν το μπεζ χρώμα; Σύμφωνα με το color-meanings.gr, το μπεζ είναι το χρώμα της απλότητας και της ηρεμίας. Συμβολίζει την άνεση και θεωρείται ότι μπορεί να ενισχύσει την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και τη χαλάρωση. Σε αντίθεση με το λευκό, είναι πιο θερμό συνεπώς προσδίδει ζεστασιά στον χώρο και αν νομίζετε ότι είναι βαρετό, σκεφτείτε απλά με πόσα ακόμα χρώματα μπορείτε να το συνδυάσετε, χωρίς να το βαρεθείτε ποτέ.

Μπεζ βρεφικό δωμάτιο – Ιδέες διακόσμησης

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διακοσμήσετε το μπεζ βρεφικό δωμάτιο. Για αρχή, θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να συνδυάσετε το μπεζ χρώμα με άλλα χρώματα, είτε στα διάφορα διακοσμητικά είτε στα έπιπλα, όπως παρακάτω. Σε αυτήν την περίπτωση, το μπεζ είναι το βασικό χρώμα που καλύπτει όλους τους τοίχους, ενώ το κυπαρισσί ύφασμα πάνω από την κούνια και τα λευκά έπιπλα κάνουν το τελικό αποτέλεσμα ακόμα πιο μοντέρνο.

mpez vrefiko dwmatio 1

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / catesthill

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το μπεζ με άλλα πιο γήινα χρώματα όπως είναι το καφέ και το πορτοκαλί. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα ζεστό περιβάλλον για το μωρό που θα το βοηθάει να χαλαρώσει.

mpez vrefiko dwmatio 12

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / susannheggoy

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το μπεζ δωμάτιο του μωρού στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved