Βρεφικό δωμάτιο: Διακοσμήστε τους τοίχους με τα πιο ευφάνταστα σχέδια

Πρωτότυπα σχέδια και τοιχογραφίες για το δωμάτιο του μωρού σας.

Βρεφικό δωμάτιο: Διακοσμήστε τους τοίχους με τα πιο ευφάνταστα σχέδια

Η διακόσμηση των τοίχων του βρεφικού δωματίου είναι από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές που μπορείτε να κάνετε όταν το ετοιμάζετε.

Χωρίς να χρειαστεί να επενδύσετε σε περαιτέρω έπιπλα ή άλλα διακοσμητικά, τα σχέδια στους τοίχους ή η τοποθέτηση ταπετσαρίας με μοτίβα, αρκούν για να το κάνουν ξεχωριστό.

Ακόμα και τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι πολύ εντυπωσιακά και θα βρείτε στην αγορά μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα. Ανάλογα με το μέγεθος, διαμορφώνεται και η τιμή, γι’ αυτό κάντε μια έρευνα αγοράς πριν καταλήξετε σε αυτό που σας ενδιαφέρει.

Εξίσου όμορφη επιλογή είναι να ζωγραφίσετε τους τοίχους. Υπάρχουν οικολογικά χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, σχεδιάζοντας από απλά έως πιο περίτεχνα μοτίβα.


https://www.instagram.com/p/CNuXzXPsGcQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσον αφορά τα σχέδια, οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές κι ανάλογα με το φύλο του μωρού. Βέβαια μπορείτε να επιλέξετε και ουδέτερα θέματα και χρώματα για να μην σας περιορίζουν.

Για να σας βοηθήσουμε, βρήκαμε το παρακάτω βίντεο όπου θα πάρετε πολλές ιδέες για την διακόσμηση των τοίχων του βρεφικού δωματίου και όχι μόνο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved